Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co z tą pocztą

ILE IDZIE DO WAS PACZKA Z POCZTY POLSKIEJ

Polecane posty

Gość co z tą pocztą

Przesyłka pocztowa priorytetowa. Od wczoraj od godziny 14 byla już na mojej poczcie i do tej pory jej nie dostarczono. Mieszkam w mieście 10 tysięcznym, małe miasto. Kurcze czekam i czekam...

Gość gość
od 2 do max 3 dni PRIORYTET

Gość co z ta pocztą
Dzisiaj nadal nie mam paczki. Śledzę przesyłkę w internecie i pojawił się wpis, że o 19 było nieudane doręczenie , jakie nieudane, jak nawet nie było u mnie kuriera, czy listonosza. Cały czas siedzę przez tą paczkę w domu. I dzisiaj o 11 było niby z powrotem przekazanie przesyłki do doręczenia i jeszcze jej nie ma. Zero jakiegokolwiek odzewu ze stron poczty polskiej. Małe miasto a taki bajzel mają.....:/ Zadzwonilibyście do nich z ochrzanem?

Gość gość
zadzwoń na pocztę - ja tak miałam że listonoszowi się nie chciało i niby wypisywał awizo. dwa razy taka akcja i pan juz nie rpacuje. na jego miejscu jest przemiła pani, która kiedyś poproszona o przyniesienie awizowanej przesyłki zrobiłą to - mam daleko na pocztę, męza nie było w domu przez 4 dni, a dziecko miało 3 tygodnie.

Ja się ostatnio wkurzyłam bo tez przez paczkę prawie nie wychodziłam z domu. W końcu z skrzynce znalazłam awizo (zawiadomienie powtórne!) a nawet pierwszej próby nie było :P A paczka szła 4 dni

Gość gość
przekaz pieniezny idzie dlugo. kilka dni

Gość gość
Ja czekalam 2 dni, dzis wlasnie dostalam paczke. Ale czekam tez na druga i nie ma od srody kuriera

Gość gość
Paczka to usluga oplacona z gory - a wiec niewykonanie jej w okreslonym terminie to po prostu kradziez zaplaconych za usluge pieniedzy. Nalezy bezwzglednie wymagac i skarzyc sie - "proba doreczenia" ktorej nie bylo to po prostu oszustwo listonosza - jezeli nie chce porzadnie wykonywac swojej pracy to na jego miejsce czekaja inni, chetni i sumienni.