Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie znosze ludzi ktorzy chowaja siersciuch koty

Polecane posty

Gość gość

Maja po kilka, wydaja ma nie mase pieniedzy, zarcie, leki, kroplowki, a sami maja trzy brudne szmaty na krzyz, w domu stare meble i ogolny syf, bo wszysko laduja w koty albo w najlepsze zarcie. Kupuja sobie sushi, kotlety z jeenia zamiast ubran, samochodu czy nowej wykladziny bo stara wyglada jak wycieraczka

Gość oo wypraszam sobie
tak sie skłąda że mam 3 koty w domu wspaniałę zwierzątka bardzo ich kocham i kupuje wlasnie dal nich karme royal canin i odwiedzam regularnie weterynarza kotki są zdrowe i wspaniałę i tobie g***o do tego na co ja wydaje pieniąze kotki same sobie nie kupią trzeba im pomóc a ty powinnes zdechnąć z glodu na trasie byyś wiedział co to znaczy h*ju ****** z******* jebusie kruwa ty

Gość gość
Smierdzace pchlarze jeszcze z d**y popuszczaja smierdzace gowno na meble i kanapy. Juz widze jak masz wszystko r******** tymi pazurami

Gość oo wypraszam sobie
nie nci nie mam r******** bo kotki mają "plac zabaw" kupuje sie taki zestaw za około 300zł w zoologicznym i tam kotki sie bawią i mają drapak i mebli nie drapią i h*j ci do tego żal mi cie

Gość gość
Kup im jeszcze golf na zime

Gość oo wypraszam sobie
moje kotki są nuczone korzystać z kuwety smierdoznce gowno z d**y to ty h*ju pasozycie ****** puszczasz lols

Gość gość
dom z kazdym zwierzeciem capi jak szambo taka prawda

Gość oo wypraszam sobie
a jak bedzie potrzeba to im kupie zresztom moje kotki z domku nie wychodzą i mają cieplutko to nie jest im potrzebny h*ju i gowno cie to obchodzi odjeb sie od moich kotkow bo ci d***be h*ju p********y idioto z******* w h**a se lecisz czy co?

Gość gość
Robia w kuwete ale czasem po sraniu im z d**y jeszcze wycieka i ta dupa wycieraja sie o dywan, albo bawia sie swoim gownem, jak z mysza

Gość oo wypraszam sobie
ja ci kruwa dam w moim domu zawsze pachnie a ty h*ju gowno wiesz prawdopodobnie w twoim domu capi jak z szamba od ciebie debilu kruwa jak bym cie dopadla to bym cie r******** h*ju kruwa z******y

Gość gość
Fuj

Gość gość
Wylizuja sobie duupe po sraniu zjadajac kawalki gowna , zawsze po sraniu smierdza, dopiero potem sie wylizuja

Gość gość
koty trza powybijać

Gość gość
Koty to najsympatyczniejsze zwierzaki na swiecie. Zajmują pierwsze miejsce jeszcze z paroma przesłitaśnymi gatunkami - takimi jak np: psy :) Jestem pod wrażeniem ludzi, którzy tworzą domy dla wiecej niz jednego nierasowego kota lub psa :D