Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co tera robicie?

Polecane posty

Gość gość

No co robicie? Uczycie się oglądacie tv co jeszcze?

Gość prawictwo pospolite128
przyszedłem z podwórka , przed chwiłą włączyłem kompa Wczesniej sadziłem kilka krzaczków ..

Gość goźć
tera, piszę :]

Gość gość
oglądam p****le

Gość gość
siedze slucham muzyki, pisze na kafe, pije szejka z mcdonalda, pisze smsy z mezem ktory jest w pracy.

Gość żabżulka
Oglądam UKRYTĄ PRAWDE NA TVN:) W mIędzyczasie przygotowuje obiad:)

Gość gość
Uff przed chwilą skończyłam ćwiczyć:P

Gość żabżulka
ale dlaczego wyrzuty sumienia?Ukryta prawda leci a ja w i tak robie obiad.A nie masz wyrzutów sumienia,że na kafe siedzisz w pracy?:)

Gość gość
Tera to nic, a zara biorę się do roboty :P

Gość gość
20.03.14 [zgłoś do usunięcia] llelle Ja pracuję(handluję na mt4) oglądam tv bawię z dzieciem i kafe obsługuję... Przygotowuję się do historycznego wydarzenia Chcę zrobić do końca przyszłego tyg. 250% zysków 500% zyskó w miesiąc to jednak nie jest mój cel, boję się że będę musiała zrobić 1000% żeby zaistnieć:( jak dokonać czegoś tak trudnego?

Gość gość
no to wszyscy macie ciekawe zajęcia! Cudowni jesteście!

Gość gość
llelle a muślisz że ja co czuję Tak mi zależy na tych zyskach że mam zamiar wykuć fale eliota których nie kminie, nie lezą mi i czuję do nich naturalną niechęć Bez nich chyba nie uda mi się zabłysnąć i zarobić więcej.

Gość gość
slucham muzyki pracuje nad moimi fotografiami zagladam czasem do kafe :)

Gość gość
llelle to platforma transakcyjna forex-taka najpopularniejsza Cholera patrzenie w wykresy mam już opanowane-nie męczę się już, ale moje decyzje nie są jeszcze idealne. Potrzebuje fal eliota-czyli nauka mi się kłania.

Gość gość
llelle Tak można nawet bardzo dużo ale żeby to było bbaarrdzo dużooo to trzeba mieć duży depozyt tak by grać kilkoma lotami Ja gram najwyżej jednym lotem i od kilku dni albo tysiaka albo osiem stówek dziś mam 900pln Ale brakuje mi wiedzy:(

Gość gość
W moim domu mieszka jeszcze jedna osoba która jednak więcej czasu ma na naukę. Trochę to wykorzystuję bo ja opiekuję się dzieckiem i nie znajdę tych kilku godzin by chodzić na kursy.

Gość gość
Leze na kanapie bo nagrabilam sie syfu po zimie na podworku i plecy mnie bola:) seriale ogladam

Gość gość
llelle Nie jest ryzykowne pod paroma warunkami pierwszy warunek to nie grać, handlowac w ciemno na chybił trafił drugi warunek to poznać teorię na tyle by, wypracować sobie swoje własne strategie gry. Trzeci warunek to ten depozyt - im większy tym możliwości większe.

Gość gość
3 tysiące tyle dokładnie miałam na samym początku llelle.

Gość gość
Eksperci mówią że trzeba uczyć się od 3 do 5lat Ja nie wiem co powinnam o sobie powiedzieć Na giełdzie zaczęłam grać 6lat temu-ale był czas że nie grałam a poza tym swoje inwestycje trzymałam czasami po 8miesięcy-więc nie jest to pochłaniające zajęcie Gra na forex zainteresowała mnie 4lata temu, ale te 4lata to takie powolne dojrzewanie do tej gry Od szkolenia do szklenia i od przerwy do kolejnej przerwy, raz nawet powiedziałam że to już koniec. Potem patrząc jak inni się rozwijają w temacie postanowiłam do nich dołączyć z powrotem i tak to ciągnę.

Gość gość
Siedzę w wc. Mam biegunkę :(

Gość gość
ze stratą to jest u mnie tak że muszę sobie ją ograniczać Tzn. zanim wejdę w pozycję(zwykle ustawiam ją wcześniej)ustawiam też możliwość straty Tzn. jeśli widzę możliwość zysku to muszę też uwzględnić jakąś stratę(są to niewielkie kwoty) To można porównać do prowadzenia jakiejś działalności strata jest tutaj jak poniesione koszty wytworzenia czegoś co sprzedajemy lub koszty usługi przez nas wykonanej. Straty przytrafiają się stosunkowo rzadko Mimo że na początku wydawało mi się że jest na odwrót i tak było:) Czas jest tutaj najtrudniejszym przeciwnikiem z którym trzeba się zmierzyć by zwyciężyć:)

Gość gość
o******* sb

Gość gość
llelle Jak już męczę się tyle lat to odpuścić byłoby jak przyznać się do porażki A ja zawsze chciałam tym sposobem odmienić sobie byt Mieć pieniądze na zainwestowanie w jakąś nieruchomość Musi mi się udać inaczej chyba się załamię:(

Gość gość
A tak naprawdę llelle to czasami naprawdę te kilka tysięcy zarobione na jakiś akcjach ratowało mój budżet.

Gość gość
Nerwy początkowo tak, trudno sobie wyobrazić że nie... Ale potem to już rutyna Wstajesz rano i zaczynasz normalny dzień pracy.

Gość gość
Super macie!