Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamamil

Czy są tu mamy rocznik 1991

Polecane posty

Gość Mamamil

Czy jest ktoś? Ile macie dzieci, w jakim wieku, co robicie poza wychowywaniem dzieci? Liczę na chociaż parę osób :)

Gość Mamamil
?

Gość fausti9191
są są, pierwsze maleństwo w drodze :13 tydzień ;p

Gość gość
ja jestem rocznik 1991 :) a nasz synek dziś skończył 7 miesięcy :):) do pracy planuje wrócić za jakies 1,5 roku w między czasie planujemy przeprowadzke, zacząć życie w nowym, dużym mieście z perspektywami (jakimikolwiek).

Gość gość
Rocznik 91:) pierwsze dziecko juz powinno byc:)

Gość gość
rocznik 90 córka 2 latka uczęszczam na kurs dziecko chodzi do żłobka partner pracuje

Gość gość
rocznik 91 córka za parę dni skończy 10 miesięcy. Ja zajmuje się domem i wychowywaniem córki.

Gość Mamamil
To póki co moja córka najstarsza :) 18 miesięcy skonczyla.

Gość gość
Rocznik 92, córka 9 miesięcy

Gość Mamamil
Oj nie widziałam dwulatki ;)

Gość Mamamil
A jesteście już mężatkami?

Gość gość
najlepsze lata w pieluchach :( nie szkoda wam młodości która NIGDY już nie wróci ?

Gość gość
Jestem mężatką od prawie dwóch lat ;). Gosciu kazdy ma inne priorytety, nie każdego podniecają studenckie imprezy. Zresztą nie mam na co narzekać. Jestem szczęśliwa

Gość gość
rocznik 90 :D zaczynam właśnie przygodę z macierzynstwem, 6 tydzień ciąży, pracuje, ślub w planach :D

Gość gość
autorka pytała o rocznik 91...

Jestem z rocznika 91 i to z konca roku bo z grudnia. mam syna, ma 4 miesiące. Małżeństwem jesteśmy od 8 miesięcy, a parą od 6,5 roku. I planowaliśmy dziecko. Gościu, gdyby mi było szkoda mojej młodości to bym dziecka nie planowała. Teraz jestem na urlopie macierzyńskim do polowy listopada, później wracam do pracy, a w październiku wracam na studia (zostały mi dwa lata). I jestem najszczesliwsza na świecie, za nic w świecie nie zmieniłabym decyzji, którą podjęliśmy z moim Mężem.

Gość gość
Ja jestem rocznik 91 maz 86 mamy trzymiesięczną córkę:-) Na szczęście start był łatwy nowy dom samochody pracowalismy w de 5 lat miedzy czasie studia teraz mieszkańcy w Polsce ale interes w Niemczech siekreci Wiec moznas obalić mit ze dziecko w tym wieku ma panna bez szkoły i czeka to dziecko bieda:-)

Gość gość
rocznik 90 córcia ma miesiąc :)

Rocznik 91 ;) 28 tydzień ciąży obecnie remontujemy mieszkanie z narzeczonym. W lutym obroniłam inżyniera , no i pracuje ;)

Gość Mamamil
Fajnie że się kręci :) ja w maju świętuje 2 rocznicę ślubu, parę tygodni temu było 5 lat razem. Nie szkoda mi młodości - miałam te 17, 18, 19 lat i to był czas na zabawę. Poza tym to że mamy dziecko nie znaczy, że dam się zamknąć w 4 ścianach i czytać coraz to nowsze książki kucharskie. Z dzieckiem można jechać na wakacje, można z mężem iść na kolację, do kina, potańczyć gdy mała zostaje z opiekunką. Nie wiem gościu w jakim ty świecie żyjesz ale z całego serca współczuję podejścia.

Gość magda1991_91
a ja dopiero zaczynam starania. :) juz bym chciala maluszka

Gość gość
o jaa to ja jak wy się urodziłyście szłam do I klasy podstawówki:P ale stara jestem:/

Gość gość
to ja od tej 2 letniej córci ślubu nie mamy nie chcemy narazie żyjemy w konkubinacie :P ale może jakiś cywilny weźmiemy za jakiś czas czy żałuje że w wieku 21 lat urodziłam moja księżniczkę? hmm na początku troszkę tak musieliśmy nauczyć się zajmować córcią zero imprez, wyjścia do znajomych wieczorem, wracania nad ranem, ale córcia wszystko wynagrodziła :)

Gość gość
fajnie że się tak stabilizujecie, ja jak byłam w waszym wieku to ani mi przez mysl pieluchy nie przeszły a jak koleżanki zachodziły w ciąze to im szczerze współczułam :) zresztą nadal uważam że za wcześnie, no ale co kto lubi

Gość Mamamil
Ale mamy dziś ciepło :) mała 2 godziny urzędowała na placu zabaw, teraz chwilę się zdrzemnie a ja na szybko obiad robię.

Gość gość
ja od 5 rano na nogach dom ogarnięty obiad zrobiony dziecko niedawno wróciło do domu czekam az zaśnie w domu mamy remont masakra....

Gość aniaaniaaniaaaaaaaaaa
rocznik 91, 28tydzien ciazy :)

Gość gość
Rocznik 1992. Mam 8 miesięczną córeczkę, która daje mi w kość :) . Ma dwa ząbki, uwielbia się śmiać na głos, szczypać, drapać i wariować co oczywiście normalne, ale dla mnie to coś cudownego, mamą jestem po raz pierwszy :) i na pewno nie ostatni!! :)