Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny czy czatowalyscie kiedys na miedzynarodowym czacie np ICQ?

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tam sobie ostatnio weszlam. Zgroza sami zboczency. A najsmieszniejsze bylo jak pisalam z jakims Anglikiem. A on niby od nie chcenia zaczal mnie wypytywac czym dojezdzam do pracy, czy mam wlasnosciowe mieszkanie czy wynajmuje itp. Jakby w Polsce ludzie mieszkali w lepiankach, a samochod to cud nie do osiagniecia. Troche mi sie przykro zrobilo. Bo tak reagowala wiekszosc Anglikow i Amerykanow. Ale nie o tym chcialam ;-) Chcialam sie dowiedziec czy wchodzicie czasami na takie czaty i jakie sa wasze doswiadczenia

Gość gość
tzn. wrazenia. Bo ja tam nigdy nie spotkalam normalnych ludzi

Gość gość
icq to komunikator, do tego przestarzaly, nie rozmawia sie tam raczej z przypadkowymi ludzmi

Gość gość
nope i nie mam zamiaru

Gość gość
Nie mam na mysli komunikatora. Na stronie ICQ jest tez dostepny normalny czat, gdzie mozna sie w latwy sposob zalogowac. Bez calego szniksznaku zwiazanego z rejestracja itp.

Gość gość
Eee wyglada na to, ze jestem jedyna. No i w sumie macie racje, bo to dno. A ja tam tez wiecej nie wejde

Gość gość
Tez tak czasami bylam. Ale nigdy mi sie nie podobalo. Same dupki i zboczency. Ale tak jest z wiekszoscia czatow. Wiec nie nie jestes jedyna