Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy !! :)

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny ! Planowany okres miałam dostać 16 Marca . Miesiączki jak nie było tak nie ma ... Dodam ,że staramy się z mężem o drugie dziecko . Dzisiaj z rana robiłam test ,ale wyszedł negatywny ! . Zawsze okres miałam równo co 28 dni . Na betę nie mogę iść ponieważ mieszkam za granicą . Czy miała może tak któraś z Was ,że test wyszedł negatywny a okazało się ,że jednak byłyście w ciąży ? . Dodam ,że jak byłam dwa tygodnie temu w Polsce to dostałam od ginekologa nystatynę dopochwowo na lekką nadżerkę . Z góry dzięki za pomoc ;) . Pozdrawiam .

Tak, ja robiłam test po 3 dniach od spodziewanego terminu miesiączki. Wyszedł negatywny (a niby był bardzo czuły i miał działać po 6 dniach od zapłodnienia). Po kolejnych trzech dniach zrobiłam test drugi raz, i tym razem była kreska :)

Testy jak najbardziej moga kłamać .mi wychodziły negatywne a bete miałam prawie 1000.i też niby były super czułe bo 10.

Gość gość
ja tez mieszkam za granica i bete tez tu robia,wszedzie,na calym swiecie!

Gość gość
Ale to trzeba iść do swojego GP czy gdzie ?

Gość gość
idz do laboratorium

Gość gość
a gdzie mieszkasz?

Gość gość
możliwa ciąża jeśli tym razem cykl jest nieregularny i owulacja się przesunęła lub jest inny powód braku okresu np.brak owulacji,wtedy cykl się wydłuża

Gość gość
Mija dzień 8 a okresu jak nie było tak nie ma ... Test negatyw :(

Gość gość
Okres może Ci się spóźniać przez zmianę klimatu. Wyznaczasz sobie owulację, dni płodne? Jesteś pewna, że nie miałaś jej przesuniętej?

Gość gość
Jestem pewna ,że mi się nie przesunęła ... Wszystko mam wyliczone co do dnia . Zawsze tak miałam a teraz nagle takie coś ! Może na prawdę to przez zmianę klimatu hmmm .... Poczekam jeszcze troszkę i zobaczymy co i jak ;)

Gość gość
mi przy zmianie klimatu okres się przesuwał. Ale wiesz że dni płodnych nie powinno się wyliczać a wyznaczać po objawach? ew możesz sobie kupić jakiś test płodności np na ślinę

Gość gość
Hej dziewczyny mam pytanie chodzi mi o wynik beta hcg w piątek miałam 14109 mlu/ml a dziś czyli w poniedziałek 9330 mlu/ml co to znaczy zaczynam się martwic :((

Gość gość
A czemu nie odpowiadasz w innych tematach gdy ludzie do ciebie piszą tylko wciąż dopisujesz się do nowych tematów?