Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę kupić

jaki wibrator wybrać?

Polecane posty

Gość chcę kupić
wystarczy wejść na allegro jest tam tego ogrom :) kupiłam Vibe Therapy QUANTUM na początek i zobaczymy jeśli mi się spodoba to zdecyduję się także na TRI. Podobają mi się też BSWISH

Gość gość
co do rozmiaru to uważam, że większy niż byś normalnie chciała u faceta. Musi dostarczyć Ci mocniejszych bodżców, bo nie masz calej otoczki.

Gość gość
Jak kupisz większy niż ma twój facet, nie pokazuj mu broń boże, nie zrozumie. Czarna rozpacz. Mały kosmiczny gadzecik jest wtedy bezpieczną opcją.

Gość chcę kupić
Właśnie o tym pomyślałam, że jakbym kupiła jakiś większy, grubszy to faceta by to ubodło. Faceci i ich ego :) Mąż widział ten TRI i w sumie sam powiedział, żebym go zamówiła on ma bodajże 17 cm czyli trochę mniejszy od mężowego :) jednak na początek wolałam całkiem malutkiego bo jakoś nie wyobrażam sobie tego, żeby mąż mnie "atakował" takim normalnym dużym wibratorem :)

Gość gość
To jaki w końcu jest najlepszy?

Gość chcę kupić
tak jak ktoś pisał każda z nas lubi co innego i trzeba dostosować to do swoich upodobań ale też potwierdziło się to co pisałam, że do zabawy we dwoje lepszy jest mniejszy - poręczniejszy itp., w miarę zwykły bez jakiś udziwnień. a tylko dla siebie wezmę już normalny :)

Gość gragra
ja ubóstwiam wibrujące jajeczka

Gość chcę kupić
przyszedł mi dziś ten QUANTUM masakra jakie to maleństwo z tym nie ma problemu jeszcze, gorzej, że to takie cienkie jak nie wiem..chyba tylko do łechtaczki się nada. I własnie jak przyszedł to pożałowałam, że może już jajko wibrujące było by lepsze od tego...ehh trzeba było wybrać od razu ten TRI :/

Gość gość
Ja kupiłam jajko wibrujące i dużego czarnego dildosa że sklepu www.sexish.pl i nie żałuję swojego wyboru. Zaplacilam trochę więcej za wyższej jakości towar i taki sposób myślenia się sprawdził. Jestem zadowolona i zaspokojona :)

Gość gość
My z żoną używamy Durex Vibrator Pure Fantasy, jest to nasz pierwszy wibrator więc nie mamy porównania z innymi, ale jesteśmy z niego bardzo niezadowoleni. Czasem używamy go tylko do gry wstępnej, a czasem doprowadzam nim żonę do szczytowania. Generalnie zabawa nim jest przednia. Polecam.:)