Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gtghyjuka

czy on mnie olewa

Polecane posty

Gość gtghyjuka

jesteśmy 2 lata ze sobą on ma 30 lat, dzieli nas prawie 100 km i widujemy się raz na tydzień Zawsze do mnie dzownił dwa razy, jak wracał z pracy i zaraz przed snem, teraz dzowni tylko raz a potem mimo iż mówi że zadzowni to tego już nie robi przed snem. Dziś mówił przez telefon że przeprasza za to że wczoraj nie dzwonił ale tak strasznie go głowa bolała że nawet nie wie kiedy usnął, dziś mówi że na pewno przed snem zadzwoni i co, i nie zadzownił. To nie tak że mu karzę dzownić bo nawet nic na ten temat nie mówię on sam mówi że zadzwoni a potem tego nie robi. Ok rozumiem że raz tak się może zdarzyć że uśnie nawet nie wie kiedy ale on tak od ponad tygodnia robi. Czuje się idiotycznie bo czekam na jego telefon a on kolejny raz traktuje mnie w taki sposób. Wkurzyłoby was takie zachowanie faceta czy nie zwracałybyście na to uwagi ?

Gość gość
tak, niestety olewa cię

Gość gtghyjuka
z jednej strony mówi że kocha że tęskni a z drugiej strony odwala takie numery, nie ogarniam tego :o wcześniej by to było nie do pomyślenia a teraz jakby nigdy nic ma wszystko gdzieś i idzie spać :o

Gość gość
A sama nie możesz zadzwonić? Telefon dziala w obie strony.

Gość gtghyjuka
mogę ale skoro on mówi że zadzwoni i tego nie robi to ja nie mam zamiaru się mu napraszać.