Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża?

Polecane posty

Gość gość

witam, zaczne od tego, ze przed okresem ktory powinnam dostac ok 4 dni temu nie bolaly mnie cale piersi tylko sutki, po czasie zrobily sie biale i piersi w dniu kiedy mialam dostac okres wieszksze. chodze do lazienki bardzo czesto i jem o wiele wiecej, czasem jest mi nie dobrze. bylam pewna, ze to ciaza, poniewaz nigdy wczesniej tak nie mialam, ale zrobil test po 20;00 i wszedl negatywny. mozecie cos poradzic? bo jestem strasznie zmieszana..

Gość gość
dodam, ze 33dc

Gość gość
a skad my mamy wiedzieć hormon w moczu jest wykrywany pozniej niz w krwi... do tego test robiony wieczorem to nie jest dobry pomysl... jest tez mozliwosc ze owulacja Ci sie przesunęła .. oraz to że objawy moga świadczyć o zbliżającej miesiączce, w koncu termin ,, SPODZIEWANEJ'' miesiączki nie musi być taki spodziewany :P

Gość gość
Zaczekaj parę dni i powtorz test. To czeste sikanie to jeszcze nie na tym etapie ciąży. Mnie bolały piersi cale na początku a nie same sutki i na pewno nie byly białe.

Gość gość
no to moze i dobrze. nie sa biale caly czas, ale zauwazam, ze sa inne niz wczesniej, powiekszone napewno. moze ze strachu juz mi sie cos ubzduralo. powtorze test rano.. duzo czytalam o tym, ze bolace sutki to najwieksze prawdopodbienstwo ciazy i kurde sama juz nic nie wiem

Gość gość
Ja mialam inne objawy ty mozesz mieć inne. Powtorz test za pare dni bo tak przez internet ciezko stwierdzic czy ktos jest w ciąży.

Gość gość
ja mialam bolesne sutki 7DPO (potwierdzonej monitoringiem ) , zagnieżdzenie w 9/10 dniu.. a test z krwi 12 dnia wynosił tylko 13 mUL, 14 DPO 60 ..przypuszczam że właśnie test sikany by mi wtedy pokazał ciąże ale nie wiadomo... więc możliwe że za szybko na test

Gość gość
a objawami to ty sie nie sugeruj, jeśli nie obserwowałaś tego kiedy mialas dni plodne i czy to moze być ciaza czy miesiaczka nikt nie wie

Gość gość
wczoraj rano tez zrobilam i negatywny. miesiaczki nie widac. poczekam do poniedzialku i zrobie nastepny.. bedzie wtedy 36 dc. tylko znowu jestem zmartwiona, bo dzisiaj jak wstalam zrobilo mi sie nie dobrze. ale mam nadzieje, ze to ode czegos co zjadlam wczoraj,. nie wiem.. ale dziekuje ;)

Gość meggg123
czesc wszystkim, ja generalnie nie wiem o co chodzi w tym moim porabanym organizmie. wykryto torbiela do usuniecia i okazalo sie w szpitalu ze juz go nie ma bylo to w styczniu br. no oczywiscie staramy sie o dzidzi nie chce sie wkrecac bo juz kilka rozczarowan bylo. miesiaczke mam starsznie nieregularna; w lutym mialam a w marcu miala byc 17 i nic w to miejsce mam baaardzo duzo bialego kremowego sluzu do tego rozdraznienie straszne raz wesolo raz do d**y i w brzuchu czuje jakbym miala balonik a jak zrobie siusiu to czuje jakbym byla przeziebiona, to mnie nie pokoi i mam w reku test ale sie waham.. moze ktos sie wypowie? prosze :-) i pzdr

Gość gość
jak masz w ręku test,to go zrób, tu nikt Ci nie powie czy jesteś w ciązy czy nie

Gość gość
tez tak mysle. jak masz test to rob go i napisz wynik.;) ja caly czas czekam na okres..

Gość gość
też czekałam na okres i prędko nie nadejdzie :D

Gość gość
a ja juz wlasnie nie wiem.. zaczely mnie bolec cale piersi a nie tylko sutki tak jak napisalam u gory a okresu nie ma.. do lekarza sie chyba wybiore.