Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie krzesełko do karmienia i od kiedy?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie. Jakie krzesełka do karmienia macie i od którego miesiąca używałyście? Ja na razie przeglądam strony, ale wszystkie są od 6mc ż. A chciałabym coś w czym można karmić młodsze dziecko. A może są takie? Niektóre mają opuszczane oparcie, czy takie nadawałoby się do karmienia młodszych niemowlaków? Jak sobie radzicie?

Gość gość
Ja mam peg perego. Tam sie opuszcza oparcie . Korzystalam od okolo 6 miesiąca ale moj juz siedział.

Gość gość
dopóki moja nie siadała karmiłam w leżaczku bujaczku, jak zaczęła siadać przeszłam na krzesełko bo bujaczek już jej nie odpowiadał, chciała siedzieć, ja mam z regulacją ale pozycja półleżąca nigdy nie była użyta.

Gość gość
Ja mam krzesełko baby design i jestem mega zadowolona!! Dziecko korzysta z krzesełka od konca piatego miesiaca zycia

Gość gość
ja na początku karmiłam w ..bujaczku leżaczku,, a potem kupiłam krzesełko. Ale u mnie nie sprawdziło się.

Gość gość
Ja też najpierw karmiłam dziecko po prostu w leżaczku bujaczku, z możliwie podniesionym oparciem, a jak miał pół roku w krzesełku do karmienia dopiero. Chciałam żeby przede wszystkim składało się łatwo i dawało się transportować czy schować, wybrałam Delti nam, bardzo mi się spodobało bo lekkie, stabilne, mogłam zdjąć tackę i przysunąć do stołu, tapicerka łatwa do czyszczenia, cena przystępna no i wizualnie mi się podobało.