Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc tuja 24

wynik na hiv Ea 0,80 czy nie za duzo

Polecane posty

Gość gosc tuja 24

ale jest napisane wynik negatywny , ujemny. Ale czy to nie za wysoka wartość?? Mam męża, jestem w ciąży i zrobiłam sobie standardowe badania w tym na hiv a tu napis Ea = 0,805. Czy to może być tak wysoko? powyżej 1,0 wynik jest dodatni.. I teraz siedzę i się martwię...

Gość gosc tuja 24
czytałam na forum ludzie piszą że mieli np. 0,12 czy 0,4 a u mnie aż 0,805 Ea ... i pod spodem cut. off 1,0. x oczywiście, za teksty typu mąż Cię zdradził dziękuję. Raczej jak już to mój ex zabawił się z poznaną panienką ale ponoć w gumce. - uprzedzając głupie teksty :)

Gość gosc tuja 24
upupupup proszę o rozmowę

Gość gość
Kochana nie mam pojęcia, ale skoro negatywny to negatywny. Chyba się zadreczasz bo jakiś inny niepokój w tobie siedzi. Skoro wyszedł negatywny, to znaczy ze tak jest.

Gość gość
no jest napisane wynik negatywny. tylko się teraz naczytałam, że w niektórych testach to już od 0.8 jest niepewny wynik. Nie wiem o co chodzi, no oczywiście, że raczej nie mam hiva, nie miałam nawet takich sytuacji, ale dlaczego taki wysoki wynik 0.8? Tym się zadręczam

Gość gość
już mam ! test przesiewowy wykrywa nie tylko przeciwciała na hiv, ale również na inne wirusy! kafeterianka uspokojona :)