Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ednfjsnf

Czy takie słowa mogą zgasić uczucia mężczyzny?

Polecane posty

Gość ednfjsnf

Tak sobie myślę, przy rozstaniu on powiedział mi, że "chciał wyznać uczucie, ale było za wcześnie i obawiał się mojej reakcji". Twierdzi, że jego uczucia opadły jakoś dwa tygodnie wcześniej - a dwa tygodnie wcześniej (po kilku akcjach olewania jego osoby) będąc zła powiedziałam "to chyba nie ma sensu", na co on się BARDZO obruszył (zaskoczyła mnie jego reakcja). Zastanawiam się więc jak duży wpływ miały te słowa na sytuację, i czy to one zdecydowały o naszym losie?

Gość gość
każda wymówka jest dobra

Gość ednfjsnf
Na drugi dzień jeszcze dopytywał czy pamiętam co mówiłam...

Gość gość
pogadaj ze swoim fiutem albo obudź dziewkę

Gość gość
bez przesady, raczej te słowa posłużyły jako pretekst. Jak facet ma uczucia, to żadne słowa nie są w stanie ich zgasić. Nie łudź się. To fajans chce na ciebie przerzucić odpowiedzialność za rozpad związku. Tak mu wygodniej. Ot po prostu.

Gość gość
jak takie slowa gaszą uczucie to znaczy że nie było żadnego uczucia,zdrady,obelgi,i inne gorsze sprawy nie gaszą wiec

Gość gość
może zauroczenie, mnie tez można szybko zrazic na początku albo powiedział Ci tak zebys zalowala,faceci to chamy:D

Gość ednfjsnf
Wiecie, on czuł się zaniedbany/niedoceniany przeze mnie, a potem jeszcze usłyszał to. To był trzeci, może czwarty miesiąc naszego związku, więc nie było to jeszcze tak zaawansowane - być może gdyby to było pol roku to takie słowa nie miały wpływu, ale na początku owszem?