Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stesknionazaspana

moje sny

Polecane posty

Gość stesknionazaspana

podpowiedzcie mi cos kochani. Wiezycie w znaczenie snow? jestem bardzo zzyta z moim malym braciszkiem niestety ja od roku jestem w niemczech a on w polsce. bardzo za soba tesknimy. jednak on do mnie przychodzi w snach i daje mi znaki! Przez pool roku teraz sie nie widzielismy i przez te pol roku byl u mnie w moich snach, pierwszy raz snilo mi sie ze stal u mnie nad lozkiem i plakal strasznie ze chce ze mna spac bo bedzeimy potrzebowali miejsca.. na drugi dzein zadzwonila moja Mama z wiadomoscia ze moja chora babcia do nas sie wprowadzila. Jakis czas temu snilo mi sie ze hustalismy sie na hustawce i on urwal palca malego u reki i strasznie plakalismy. na drugi dzien zadzwonila moja Mama ze babcia umarla. a dzisiaj w nocy snilo mi sie weszlam do garazu a on stal jak mnie zobaczyl zucil mi sie na szyje i powiedzial 'w koncu jestes, Mama Cie potrzebuje' dzisiaj dzwonila moja siostra ze nasza Mama jest w szpitalu psychiatrycznym przez nie leczona depresje. Czy to moze cos oznaczac? moj brat jest dla mnie caly swiatem nikt nie znaczy dla mnie wiecej. ale on jest adoptowany! my nie mamy wspolnej krwi. jak to mozliwe?

Gość stesknionazaspana
rano o 10 mam bus do polski! Przeciez braciszek mi powiedzial ze Mama mnie potrzebuje