Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exploboy

Żona będzie miała dziecko z innym

Polecane posty

Witam wszystkich... mam ze swoją żoną małego synka... gdy miał 8,9 miesięcy bardzo się klocilismy... wyjechałem za granicę... żona złożyła pozew rozwodowy... gdy wróciłem po 9 miesiącach chciałem wszystko naprawić... żona tez tego chciała... ale okazało się ze 2 miesiące przed moim przyjazdem zaszła w ciążę z innym... chce być z nią...ale codziennie płaczę bo wiem ze ona nosi dziecko jakiegoś innego faceta... jak mam sobie z tym poradzić... juz powoli nie mam siły.... myślę aby sie odciąć od tego świata raz na zawsze... bardzo mnie to boli... chciałbym cofnąć czas... być z nią a nie wyjechać... ona bardzo mnie kocha... ale zrobiła to tylko dlatego ze jej powiedziałem ze z nami koniec... nie mogę przeboleć tego dziecka. ... nie mojego! !!

Gość gość
Jak jestes pokochasz, to jest twoje. Ta niechęć do innych genów to taka reakcja przetrwania gatunku. Bardzo prymitywna.

Gość gość
Miało być jak je pokochasz.

Gość gość
Gdyby Cię kochała to nie zrobiłaby tego. Ona po prostu Cię zdradziła. Jeśli już teraz wiesz, że nie dasz rady to daj sobie spokój i weźcie rozwód, nic na siłę, bo potem bedzie tylko gorzej...

Gość gość
Jakby on ją kochał to nie zostawiałby jej z małym dzieckiem i nie wyjeżdżał za granicę. Ona złożyła pozew, więc nikogo nie zdradziła.

Gość gość
złożyła pozew ale nie rozwiodła się

Gość gość
i napisał ŻE ŻONA CHCE TO NAPRAWIĆ czyli puściła się, tamten kopnął w d**e i teraz mąż dobry

Gość gość
i co? to szybko rozłożyła nogi i wpadła, pewnie zdradzała od dłuższego czasu

Gość gość
Nie rozwiodła się, bo mężuś-autor nie chciał :D Myślał że jak zniknie na 9 miesięcy to ona będzie pokornie czekać na jego powrót, no i się przeliczył.

Gość gość
dobra facet winny ale dlaczego kobieta chce do niego wrócić? tamten kopnął w d**e?

Gość gość
Może dlatego że mimo wszystko go kocha i ma z nim dziecko które powinno mieć ojca? Może tamten drugi nie jest dobrym materiałem na tatusia? Nie wiadomo.

Gość gość
czyli puściła się i szuka frajera, a do wszystkiego tłumaczy się miłością, kobiety szmaty

Gość gość
a jego dziecko ZAWSZE BĘDZIE MIAŁO OJCA mimo że nie będzie z matką szmatą

Gość gość
Lykacie prowo jak pelikany. przeciez widac ze pierwszy post pisala kobieta..