Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba_lekko_bi_wawa

Pobawiłbym się ładnym, małym penisem

Polecane posty

Gość chyba_lekko_bi_wawa

kurde, jestem facetem i do tej pory wydawało mi się że jestem w 100% hetero, a od kilku dni ma ochotę na zabawę penisem jakiego faceta :/ choć sam nie chciałbym być dotykany, ani nic z tych rzeczy.

Gość gość
ja mam bardzo malutkiego, nie wiem czy taki by ci się spodobał

Gość introligator z powolania
jak masz za duzego kladz na stol. przyjde z tasakiem a potem baw sie do woli, reke w gacie zawsze mozesz wlozyc

Gość chyba_lekko_bi_wawa
Bardzo malutkiego, tzn. ile ma cm? Podaj maila, to pogadamy na priv.

Gość chyba_lekko_bi_wawa
Jak ktoś chętny to proszę o wiek, wymiary i fotkę małego :) pobawie_sie_nim@wp.pl

Gość gość
PEDALY kurde

Gość agusia_27
Dlaczego zaraz pedały? Ja chętnie bym popatrzyła jak jakiś facet robi dobrze mojemu miśkowi, to musi być podniecający widok. Ja próbowałam seksu z inną kobietą z ciekawości, a nie jestem les.

Gość gość
i jak było z inna kobietą i ja chetnie bym spróbowała :)

Gość agusia_27
Szczerze, średnio:/ jakoś smak cipki mi nie odpowiada, ale jak ona mnie pieściła to było nawet fajnie :) jednak zdecydowanie wolę swojego faceta, bardziej mnie kręci, choć patrzenie na ciało atrakcyjnej kobiety potrafi mnie podniecić.

Gość gość
hmm czyli jak się nie spróbuje to nie ma co gdybać :) niby jak się z boku patrzy ochota wielka a real robi swoje

Gość agusia_27
Z boku dużo rzeczy wygląda znacznie lepiej, ale jak masz ochotę to spróbuj, inaczej się nie dowiesz i będziesz zawsze o tym fantazjować :)

Gość gość
Od jakiegoś czasu mam podobnie, coraz częściej o tym myślę. Pobawić się czyimś ptaszkiem, doprowadzić do wytrysku :P

Gość gość
Ostatnio miałem taką sytuację, byliśmy z kolegą, mocno nietrzeźwi. Mieszkamy razem w akademiku, nie wiem sam jak to się zaczęło... ja zrobiłem dobrze jemu, on mnie. To było bardzo dziwne i bardzo podniecające. Jednorazowe, mam dziewczynę, która mieszka w moim mieście rodzinnym...

Gość gość
wy macie jakies powazne zaburzenia

Gość gość
to było lata temu ale także w akademiku mi się to przytrafiło. mialem dobrego kumpla w pokoju. bardzo się zżyliśmy, gadaliśmy o wszystkim kiedyś wyznał, że chciałby spróbować jak to jest uprawiać oralny seks z facetem i zrobił mi laskę, nie jest gejem podobnie jak ja ma teraz żonę.

Gość gość
To zwykła ciekawość i tyle, gej to ten który chce związku z facetem, a nie ten kto chce spróbować chociażby oralu. Większość ludzi jest bi, tylko nie każdy ma odwagę o tym powiedzieć.