Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przestac tesknic za draniem

Polecane posty

Gość gość
bo mężczyźni mają "w-j=e-b=a=ne" na wszystko,a kobiety mają zupełnie inną konstrukcję psychiczną warto czasami,więc pomyśleć nim się jakiś bawi uczuciami dziewczyny,bo to żałosne i świadczy o totalnej niedojrzałości

Gość gość
ja sie zabawilam takim draniem , po tym co mi zrobil zasluzyl sobie na to

Może źle ujęłam to w słowa. Chodziło mi przede wszystkim o osoby, które być może na początku wcale nie przeczuwały, że złamią serca swoim "ukochanym". Ale potem zwyciężyły wątpliwości, egoizm, pojawił się ktoś inny i nagle wspólnie przeżyte lata przestają się liczyć, takie osoby nie widzą sensu w tym, żeby dawać sobie drugą szansę. To smutne.. A my? Robimy wszystko, żeby zagłuszyć ból. Czasem są to głupie wyskoki, nowe luźne znajomości, a czasem gorsze rzeczy.. Trzeba przetrwać ten najgorszy czas, gdy nie ma się żadnej radości z życia, podnieść się z kolan i zacząć czuć oczyszczający gniew, potem pogodzić się z losem, a na końcu znów dopuścić kogoś do swego serca. Ten kto je zdobędzie, mimo naszych doświadczeń i negatywnego nastawienia, jest wart zainteresowania. :)

Gość zimny dran
bardzo brzydko! nie wybierajcie drani! oczy otwarte!

Gość gość
co sadzicie o facecie ktory twierdzi ze zakochal sie na zaboj, ze to milosc jego zycia, po czym dziewczyny nie szanowal , gdy ona odchodzi on blaga ja o kolejna szanse popelniajac jednak te same bledy w mniejszym stopniu ale jednak, kiedy ona nie chce byc z nim bo on ja bardzo skrzywdzil on jej zarzuca ze ona nie wie co to milosc, a za wszystkie swoje zle zachowania obwinia ja ... ??

Gość gość
Nie ma sensu tłumaczyć bo i tak nie zrozumiesz.

Gość gość
moze jednak ?

Gość gość
wedlug mnie to toksyczny facet do ktorego nic nie dociera

Gość gość
jesli facet podniosl na ciebie reke nie raz to odejdz kobieto obo zrobi to kolejny i kolejny, taki typ nie jest wart nawet d******* szanujcie sie dziewczyny , a facet ktory kocha nie krzywdzi swojej kobiety

Gość gość
Czasem do was nie dociera, a to już jeden kroczek od tego żebyście oceniła nas jako toksyczni.

Gość gość
a co ma niby do nas docierac ??? jak facet podniesie na kobiete reke to juz wystarczy , dotrze wystarczajaco duzo ze to kawal chama i bydlaka, bo nic ni powinno sprowokowac faceta zeby uderzyl kobiete, nic!

Gość gość
Nie miałem na myśli patologii

Gość gość
wiekszosc zwiazkow to patologia, szkoda ze kobiety sie do tego nie przyznaja, bo nie chca byc same, albo sa niestety uzaleznione od partnera i musza z nim byc bo nie maja dokad pojsc, nie maja pracy , pieniedzy itp.. znam pare takich par, malzenstw, tragedia, czemu tak jest ? bo milosc tak dziala, raz kochamy a raz nienawidzimy? jesli ktos kocha i ufa, jest przyjacielem dla partnera to nie ma podstaw zeby krzywdzic...

Gość gość
Kobiety, których ciągnie do drani, najczęściej miały podobnych ojców, którzy byli zimni, niedostępni (albo ich nie było), grali na uczuciach matki, nie szanowali kobiet i wiele im było wolno. v Czasem takie córki po prostu nie wierzą, że mogą być dobrze traktowane albo szanowane i podświadomie wybierają drani, którzy potwierdzają im te myśli. A czasem są po prostu uzależnione od huśtawki emocjonalnej, którą mieli w domu, od przyciągania-odpychania. Ale trzeba sobie uzmysłowić, że nie na tym polega miłość i nie jest to dobry fundament dla przyszłych dzieci. Sporo córek, których ojciec był nieobecny nie ma wzorca właściwego mężczyzny i źle wybiera albo wybiera kogokolwiek (nawet jeśli ją źle traktuje) byle nadrobić sobie brak ojca (podświadomie) i mieć pseudo poczucie bezpieczeństwa, którego kiedyś nie było. v Jeśli powielacie schematy swojej matki to idźcie na terapię. Sporo znam takich historii... Samemu raczej nie da się z tego wyjść.

Gość gość
zgadzam się z tym

Gość gość
u mnei akurat tak nie bylo , mialam kochanego ojca, ktory na mame zlego slowa nie powiedzial, nawet nie slyszalam zeby przeklinal..

Gość gość
znajdź sobie kolejnego drania...i tyle.

Gość gość
hhahaa za drania juz dziekuje, przynajmniej wiem jacy podli moga byc faceci i od takich bede sie trzymac z daleka :D :D;)

Gość gość
wiekszosc zwiazkow to patologia, szkoda ze kobiety sie do tego nie przyznaja, bo nie chca byc same, albo sa niestety uzaleznione od partnera i musza z nim byc bo nie maja dokad pojsc, nie maja pracy , pieniedzy itp.. znam pare takich par, malzenstw, tragedia, czemu tak jest ? bo milosc tak dziala, raz kochamy a raz nienawidzimy? jesli ktos kocha i ufa, jest przyjacielem dla partnera to nie ma podstaw zeby krzywdzic... *** Tragedia to z taką puszczalską kretynką jak ty, co żaden chłop jej nie chce, więc desperatce nic innego nie pozostało jak dowartościować się na kafe, oczerniając innych ludzi. Tak, wszyscy normalni ludzie to patologia, a zawodowe qrewki to chodzące ideały z ktorych powinno się brać przykład :D:D:D

Gość gość
Kobiety niegdyś nie doceniom dobrego faceta jeśli wcześniej nie były z draniem czy dupkiem

Gość gość
nie doceniom, no nie doceniom, no szkoda :D :D

Gość gość
a mama jak traktowała Twojego ojca? kto rządził w domu?