Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ISTNIEJĄ WIERNE KOBIETY CY WY MACIE TYLKO STRACH PRZED KONSEKWECJAMI

Polecane posty

Gość niewierni sa tylko faceci
zmanipuluja kazda naiwna do pojcia do wyra ze to milosc

Gość gość
Niewiernych facetów to pragną kobiety

Gość gość
a jakie to niby konsekwencje? przecież można tak zdradzać, żeby nikt się nie dowiedział, a przy ewentualnym zdemaskowaniu nie czeka cię krzesło elektryczne, więc czego się tu bać? jwięc jak ktoś jest wierny, to zawsze jest kwestia wyboru i światopoglądu. a brak fantazji seksualnych na temat innych nie swiadczy o wyjątkowo silnym morale tylko raczej niskim libido

Gość gość
hjjv

Gość gość
08:49 sama sie wpisałaś na listę tych, co to niby "nigdy w życiu", ale jakby co, to kto wie. żałosne, jak bardzo lubicie przedstawiać się w dobrym świetle. ja jestem mężatką i czasem widuję mężczyzn atrakcyjnych pod rożnymi względami, lecz ani razu nie zaświtała mi ochota na bliższe poznanie się, bo może coś z tego wyjdzie. w oko wpadł mi mąż - choć nie jest klasycznie przystojny, za to ma moc innych zalet, dużo ważniejszych i fajniejszych - i na tym koniec. ani w oko mi już nikt nie ma szans tak wpaść, ani serca poruszyć, ani wzbudzić seksualnych fantazji. wybrałam męża i poza nim świata nie widzę. nie rozumiem was i szkoda mi waszych partnerów życiowych - jak można się zarzekać na forum, a jednocześnie mieć margines samoprzyzwolenia na przygody z innym 'w razie jakby co' ?...

Gość gość
No faktycznie to wczorajsze 8:49 stwierdzenie, ze nigdy bym, bo nikt mi dawno nie wpadl w oko - powala. A jak wpadnie to co? Wiernosc to lojalnosc wobec towarzysza zyciowego bez względu na wszystko, a nie tylko dlatego, ze nie napatoczyl sie w miedzyczasie ktos wyjatkowy na razie.

Gość gość
11:30 Brednie czy raczej absurdalne uogolnianie. Domyslam sie, ze fantazjujesz i mydlisz oczy swemu sumieniu, ze to tylko dlatego, ze masz libido w normie. Taa, jasne.

Gość gość
Kurna, ależ was "wyzwolonych" tu się napatoczyło. Przykro czytać, świat schodzi przez was na psy (nomen omen).

Gość gość

Gość gość
mhhjk

Gość gość
bhjb

Gość gość
gyjjgy