Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ISTNIEJĄ WIERNE KOBIETY CY WY MACIE TYLKO STRACH PRZED KONSEKWECJAMI

Polecane posty

Gość gość

KURCZE JAK TO JEST Z WAMI

Gość poranna myśl
Czy żyjąc w dzisiejszym świecie musimy udawać, że nie mamy erotycznych i emocjonalnych pragnień? Jak możemy ocenić swoje postępowanie, skoro od pokoleń to społeczna moralność a nie natura dyktuje nam co i jak mamy robićMam zaledwie 20 lat, ale od 2 lat jestem w związku ze wspaniałym chłopakiem. Niektórzy powiedzieliby, że to niemożliwe w tak młodym wieku, ale jest to coś prawdziwego, do czego dążyliśmy oboje, zmieniając siebie i dając sobie nawzajem dużo ciepła, cierpliwości, wsparcia. Jednak mimo tego związku, w którym ogólnie czuje się dobrze, w którym jestem szanowana i kochana, czuję czasami, że tracę kawałek własnej młodości, że zbyt szybko zrzekłam się wolności. Jakiś czas temu spotkałam mężczyznę, który zaciekawił mnie i zaintrygował. Pociągał mnie, ale czułam, że robię coś wbrew zasadom, kiedy z nim flirtowałam. Myślałam o nim, czułam, że to osoba, której chcę dać coś od siebie, ale zmusiłam się do zerwania kontaktu. Z przywiązania i ślepej wierności? Nie, po prostu kocham mojego chłopaka, nie chcę go tracić ani zostawić, a jednak czasem marzę o bliskości z innym mężczyzną, o czułym dotyku. Potrzebuję różnorodności, rozumianej nie jako seks z przypadkowymi ludźmi, ale jako wolność i możliwość zbliżenia się do osoby, do której ciągnie mnie moja intuicja i seksualność. Czy naprawdę kobiety powinny rezygnować z pragnień i marzeń o innych mężczyznach? Co zrobić, kiedy nie wyklucza się to z wielkim szacunkiem i miłością do partnera? Kochając, nie chcemy przecież ranić ////////////////////// nie każda kobieta zdradza fizycznie-niektórym z nas brakuje po prostu do tego jaj-ale chyba każdej przychodzi chwila słabości i zdradza emocjonalnie

Gość gość
trzeba się wyszumieć w mlodosci, poznac to i tamto, zorientować się jakiego faceta się szuka i ciągot nie będzie... no chyba, ze ktoś jest bardzo rozwiazlyy

Gość gość
tylkg że nawet ruc/hacz nie zwiąże się z szmatą

Gość gość
nie istnieja ale nie istnieja tez wierni faceci nawet najbardziej ceniony cie wymieni na woreszek z mamona wiec pocalujcie mnie gremialnie w sam hubek czuja

Gość gość
przy okazji - polscy politycy, zwlaszcza rodem z pzpr do kolan nie siegaja uczciwoscia zwyklej tirowce

Gość gość
a szmata to wg Ciebie kto?

Gość gość
Istnieją. Jestem jedną z nich - mąż to mój jedyny w życiu partner seksulany. Jestem fajną kobietą, niczego mi nie brakuje, więc okazji do skoków w bok było i jest sporo, ale nie czuję żadnej potrzeby, żeby zdradzać. Tak więc powtarzam: ISTNIEJĄ.

Gość gość
Nie tyle strach przed konsekwencją a miłość do partnera trzyma mnie od prawie 5 lat przy nim mimo to że chciała bym poromansowac z innym to jednak pożądanie jest niczym w podług prawdziwej Miłości

Gość gość
Kobiety współczesne zdradę nazywają zaniedbaniem

Gość gość
wspolczesni chloptasie zdrade nazywaja realizacja potrzeb

Gość gość
Chłodzenie tak i na takich lecicie szkoda ze na porządnych tak nie lecicie nie byłoby tyle wyzywania facetów od świń

Gość gość
porzadnych zostawia sie nieporzadnym panienkom w koncu tez musza miec cos od zycia :P

Gość gość
Nieporadne może i chcą ale jak już sa stare nikt ich nie chce albo mają dziecko z jakimś roochaczem co kopnął ja w dupsko

Gość gość
kobiety lecą na porządnych(to NIE to samo bo C***Y) ale WY LECICIE NA LALKI BARBIE

Gość gość
kobiety lecą na porządnych(to NIE to samo co C***Y) ale WY LECICIE NA LALKI BARBIE

Gość gość
Puszczalskie z dzieckiem i stare co szukają tatusia to może na porządnych lecą ale tylko dlatego ze teraz ma dziecko

Gość gość
jaasne jeszcze raz kazda tirowka jest uczciwsza niz dowolny polityk w tym kraju

Gość gość
ta jasne już widzę że kobieta z dzieckiem was zechce, nie ośmieszajcie się

Gość gość
Kobieta z dzieckiem właśnie poluje na porządnych facetów bo potrzebny jest dziecku tatus

Gość gość
nie p*****l, one leją na takie c***y

Gość gość
owszem,istnieją takie relikty ....

Gość gość
tak jakby faceci nie mieli strachu. my przynajmniej mamy uczucia, kochamy, a facet tylko bzyk bzyk i myk myk dalej, banda s*******i i tyle, nie ma nad czym się rozwodzić. na wierność zasługuje niewielu i niewielu ją dostaje.

Gość dodopa
"Mam zaledwie 20 lat, ale od 2 lat jestem w związku ze wspaniałym chłopakiem. Niektórzy powiedzieliby, że to niemożliwe w tak młodym wieku" - nie przesadzaj, czemu niemożliwe? Nasze babki wychodziły za mąż i rodziły w wieku 20 lat, więc czemu niemożliwe? Nie jesteś już taka młoda, nastoltką nie jesteś

Gość gość
Istnieja.I ja jestem tego przykladem.Ale tak jak bylo to napisane.To jest prawdziwa milosc i z tej ogromnej milosci czlowiek nie chce ranic drugiej osoby.Ja jestem dosc atrakcyjna i zawsze mialam duze powodzenie.I moj partnet(teraz maz) mial duzy problem z zazdroscia.Ale po kilku latach zobaczyl,ze jestem jemu absolutnie wierna.I teraz od kilku lat jestesmy szczesliwym malzenstwem ;)

Gość gość
ja z moim mężem byłam 13 lat (od 18 roku życia), pierwszy facet w łóżku i o dziwo nie zdradziłam go nigdy w żaden sposób czy fizycznie czy emocjonalnie- ale wiem jedno nie opłaca się chyba być wiernym bo i tak zostałam oskarżona o zdradę. Także skoro zostałam oskarżona o zdradę mogłam to zrobić może bym miała jakąś z tego przyjemność.

Gość gość
;;To jest prawdziwa milosc i z tej ogromnej milosci czlowiek nie chce ranic drugiej osoby;; tzn. miałaś ochotę na zdradę

Gość gość
każda kobieta zdradza emocjonalnie

Gość gość
2:22 Pitolisz. Nie kazda. Przykre tylko, ze nawet tutaj tylko jedna jedyna jak dotad napisala, ze nie ma na to ochoty (7:10). Kilka innych niby sie chwali swoja wiernoscia, ale daje do zrozumienia, ze fantazjuje - i to ma byc wiernosc?... Nie oszukujcie same siebie.

Gość gość
w życiu bym nie zdradziła a nie fantazjuję,bo nikt mi dawno nie wpadł w oko,być może straciłam zainteresowanie płcią męską życie nie musi się kręcić wokół mężczyzn jest to jest,nie ma ,to też źle nie jest :)