Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona__

Miłość na przekór ...?!

Polecane posty

Gość zraniona__

Mam pewien problem , ogromny problem ! Od sześciu miesięcy nie jesteśmy z mężem razem , on mnie zdradził , gdy się dowiedziałam powiedziałam , że z nami koniec , on mówił , że to największy błąd jego życia , moment słabości , który przecież każdy kiedyś przeżywa . Zawsze był dobrym ,troskliwym mężem , ojcem .Mamy dwunastoletnią córeczkę , która z ojcem jest bardzo związana . My zostałyśmy w naszym domu , mąż przeniósł się do rodziców , ale trzy razy w tygodniu przyjeżdza do córki . Nasza sytuacja jest tym trudniejsza iż pracujemy razem , nie stanowi to jakoś dużego problemu , ale mijamy się korytarzem . Mąż ciągle próbuje mnie odzyskać , rano przywozi nam pieczywo ,zakupy odwozi małą do pracy ... cóż tu mówić tym mi inponuje . Dwa tygodnie temu moja mama trafiła do spzitala z podejrzeniem raka , ja ogromnie się załamałam , spędzałam i spędzam wiele godzinw spzitalu z ojcem , córka cały czas siedzi z mężem , co lepsze on też przyjeżdza do szpitala i bardzo mnie wspiera tzn "próbuje " ostatnio tak strasznie się rozklepiłam , że niewiem jak to się stało gdy się do niego mocno wtuliłam , poprostu poczułam , że nadal go kocham , a uczucie tęsknoty i brak bliskości jest mi znajome , od paru dni nocami myslę o tym czy nie dac mu szansy , bardzo pomógł mi w ostatnich tygodniach , strasznie go kocham i tęsknie , z drugiej strony pamiętam co mi zrobił ... boże co mam zrobić ?!

Gość gość
nie rób nic pochopnie , lepiej to przemyśleć :) ja bym wybaczyła !

Gość eryka_
Pewnie wiele kobiet będzie Ci tutaj pisało , że jak zdradził raz ,zdradzi też drugi ,ale to niekoniecznie tak jest , mój mnie zdradził wybaczyłam mu i od paru lat jesteśmy jeszcze szczęśliwsi :P Z tego co piszesz Twój mąż bardzo się stara i wspiera Cię w trudnych chwilach więc...

Gość goźć
Zdradził Cię fizycznie, nie psychicznie. Cały czas Cię wspiera itd.. Nie znam go, ale może ta jego czułość teraz ma właśnie ten podtekst by Cię odzyskać. Kurcze , zdrada zdradom, ale takie małe "zdrady" zdarzają się nam na codzień, masz swoją ulubioną czekoladę, ale czasem najdzie Cię ochota na spróbowanie jakiejś nowej. On przysięgł Ci wierność, ale po jakimś czasie "spróbował innej". Skoro chce wrócić znaczy więce że Cię kocha.

Gość gość
napewno znowu chodzi mu o seks , wykorzysta cie i znowu zdradzi

Gość gość
Daj mu szanse facetowi zależy , chociaż jeżeli ty mu nadal nie wybaczyłaś to niewiem czy uda wam się zbudować trwały związek ! Powodzenia :)