Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga na KOTY wejdz i przeczytaj

Polecane posty

Gość gość

Ludzie 10razy zastanówcie sie zanim przygarnięcie /kupicie kota. Ja mam i zaluje! Wyobraźcie sobie ze siersciuch zaczal mna rzadzic ! Jeżeli go wystarczajaco nie poglaskam, nie dam mu possać szyji (to nie prowo ma taki odruch od kiedy go wzięliśmy taka wada fabryczna) to sra mi pod kuweta !!!! Wczoraj przyszedl wieczorem chcial ze mna w lozku spac wiec go zepchnelam i wiecie co zrobil? Oszczal mi dywanik w wc. a opowiesci o kotach srajacych do butow, niszczących zaslony lub wyrzucajacyxh gowno z kuwety na wlasciciela traktujcie powaznie!!! Koty samotnicy taaa jasne

Gość gość
wiesz co, bo z kotem trzeba sie nauczyc zyc i go kochac. Moja co noc sie kotluje w lozku bo sobie naznosi zabawek :D Na poczatku wkurzalo, teraz spie jak kamien.. Jak masz niestarylizowanego/kastrowanego, to zalatw zabieg i duzo problemow sie skonczy.

Gość gość
7.13 czyli uległaś

Gość gość
psy maja panow koty maja sluzacych :P, :P, :P prawda stara jak swiat :classic_cool:

Gość gość
Moj beduinek to Focha strzelał jak się go odrpcjnelo nawet i znikał na cały dzień... Był wspaniały i kochany chodził ze mną na spacery i odprowadzał i przeprowadzał Ze szkoły ale cieszylam się nim niespełna rok:( a ty masz po prostu podlego siersciucha ... Pozbądz się go

Gość gość
nie uleglam, tylko mam termin w pracy. Nie dosc ze u mnie jest godzine pozniej, to i tak budzik dzis dzwonil o 5:30.

Gość gość
Nie psy maja panów a koty przyjaciół lub wrogów

Gość Marszalek Foch
sfochowany kot to sama przyjemnosc jest podstawa do wymiany na wolnego od wad :P

Gość gość
nie koty maja sluzacych

Gość gość
Moja kicia jest tak towarzyska ze chodzi za mna krok w krok po domu- gdzie ja tam i ona.. A jak nie pozwalalam jej spac w sypialni to mi spiewala o 3 w nocy piosenki, wiec uleglam ;) Ale nie zaluje :D

Gość tuautirksodkooota
A najlepsze jest to ze powinien byc przyzwyczajony do samotności przez kilka lat zostawal sam w domu gdy wychodziliśmy do pracy. Wyjeżdżając na wakacje tez sam zostawal i NIGDY NIGDYnie wysral sie kolo kuwety. Moze jak bylam w ciąży to go rozpiescilam zbytnio? Jak ta kocia pepowine przeciąć?

Gość gość nad goście
Zwyczajnie - pokochać. Abo pokazać mu, że go przynajmniej lubisz. Jak świat światem zawsze na dobro zwierzęta odpłacają dobrem. A na wredotę - wredotą. A może kuweta była brudna? Kot nie skorzysta z kuwety, w której "termin przydatności" wirku minął.

Gość gość
pokochac i nie traktowac jak intruza :)

Gość gość
--- Nie lubię kotów. A ludzie, których znam i mają koty, są fałszywi. ---

Gość gość
Ja od dziecka mam koty w domu i nigdy nie było z nimi wiekszego problemu. Kotce którą mam obecnie zdarza się nasikać koło kuwety, ale to dlatego że nie trafia... Ma glupi zwyczaj że jak się zalatwia to podnosi tylne lapy do góry (stoi na przednich) i czasem zdarzy się wypadek ;-) Też za mną chodzi, łasi się, jednak nie śpi ze mną w łóżku.

Gość gość
bylam pierwszy raz u kogos w mieszkaniu.Koty kocham od dziecka.Kocur ktory stronil od ludzi natychmiast do mnie podszedl wszyscy sie dziwili

Gość gość
Nie rozumiem ludzi, którzy mają kota na punkcie kota. A już zupełnie tych, co potrafią publicznie zwyzywać osoby, które otwarcie (ale bez naskakiwania) mówią, że nie podzielają tego entuzjazmu.

Gość gość
koty nie są fałszywe, tylko po prostu nie rozumiecie ich natury kot to nie pies więc nie jest głupio posłuszny swojemu właścicielowi, ma swój charakter i jest indywidualistą ten kto tego nie potrafi ogarnąć nie lubi kotów, woli psy które się durnie podporządkowują, ot co

Gość gość
Moja kotka jest przesłodka i normalna, ale to też zależy jaki jest właściciel takiego zwierzątka.

Gość gość
Tez miałam problem z załatwiającą sie kotka po dywanach. W kuwecie nie było nic, a dywan był zabrudzony. Po wizycie u weta okazało się, że problem tkwił w złej diecie, czegoś tam jej brakowało. Gdy to wprowadziliśmy wszystko minęło. Cieszyliśmy sie kotką 13 lat, ale niestety zdechła ze starości. Teraz mam 6-letnią kotkę i nigdy się nie załatwiła na dywan, Może też cały dzień w sobie trzymac, ale musi wyjsc na podwórko. Może to nie dieta, ale np żwirek się kotu nie podoba, albo sama kuweta jest zbyt mała. Poobserwuj kota, byc może potrzebna bedzie wizyta u weta. Nie pozbywaj się kota! Ten problem da się rozwiązac!

Gość gość
poza kuwetą sikają koty chore: najczęściej na pęcherz lub nerki kot też nie lubią gdy im się zmienia umiejscowienie kuwety, to je dezorientuje jeśli kot sika poza kuwetą to pędem do weta zrobić badania

Gość gość
Może kuweta za mała .Kup większą a poza tym częsciej sprzątaj !

Gość gość
a ja mam dwójkę najwspanialszych przyjaciół kocura -żurka i psa - dziska

Gość Goscwwww
Trzeba go wychowac. Czytalas przed zieciem kota cokolwiek o nich? To nie dziecko nie zrobi tego co chcesz. Glupi ludzie nie powinni miec zwierzat. Ja mam 2 i sa grzeczne, robia do kuwety przychodza na imie nie wskakuja na stol gdy ktos je... Tego mozna nauczyc. Sa glupi ludzie nie glupie zwierzeta.

Gość gość
Moja jak była mała sikała mi na łozka tzn moje i moich corek .Zwirek był silikonowy , kupiłam jej zwykły taki za 10 zł 10 kg i zmieniam jej co 2- 3 dni i jest spokój ale ma zakaz wchodzenia do pokoju mojego gdyz kotka lubi sobie drapac meble pomimo ze ma drapak i ona wie ze nie wolno jej tam wchodzic

Gość gość
a mók kotek to Gnojarz a kotka Perfumetka;) obydwa czyściochy.

Gość gość
Koty to wredne, niewdzięczne s*******ny, wyjeb go i weź psa, pies kocha, szanuje i docenia. Kot to pasożyt w domu.

Gość gość
Kotem nie da się rządzić jak psem, i tak zawsze zrobi swoje......... Poniszczone, odrapane meble, pełno sierści mimo szczotkowania ( pers ), żre tyle że waży 6,5 kg...

Gość gość
Kotki są słodkie i kochane.