Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studiująca1990

Studiujące dziennie przyszłe mamy łączmy się

Polecane posty

Gość Studiująca1990

Witam Są tu jakieś dzienne studentki w ciąży lub z małym dzieckiem? Jak sobie radzicie?

Gość gość
A są są :) ja jestem na ostatnim roku mgr dziennej. Broniąc lic też dziennie byłam w 4 mc ciąży, a teraz mały skończy niedługo roczek :) mimo tego że wyszło jak wyszło uważam że dziecko na studiach to dobry pomysł.

Gość gość
ja urodziłam córę po 1 roku studiów dziennych i na 3 roku zaocznych :) nie brałam dziekanki, z pomocą najbliższych i opiekunki skończyłam wszystko, dziecko ma teraz 6 lat :)

Gość Studiująca1990
A finansowo jak dałyście radę? Ja z moim chłopakiem wynajmujemy mieszkanie, ja studiuję dziennie mgr Zarządzanie i Inżynierię Produkcji na 1 roku, on pracuje. Nasz łączny dochód to jego wypłata, moje stypendium i alimenty, które płaci na mnie mój ojciec - łącznie mamy około 2600zł miesięcznie, z tym że wynajmujemy mieszkanie - 700zł wynajmem plus opłaty. I zastanawiam się czy poradzimy sobie finansowo;]

Gość gość
studiuje dziennie i termin mam na polowe maja :-) jakos to bedzie ...

Gość Studiująca1990
A gdzie mieszkasz? Wynajmujesz czy mieszkasz u rodziców? Ja będę rodzić dopiero w październiku

Gość gość
mieszkam z mama , ale utrzymuje się sama , mieszkanie mam swoje i wszystkie oplaty dzielimy na pol

Gość gość
Ja dałam pierwsza komenatrz wczoraj hehe. My mamy swoje mieszkanie, własnościowe, mieszkam z mężem i synkiem tylko. Maż pracuje, ja mam rente rodzinna jeszcze do pazdziernika. Łączny dochód to okolo 2300 jak jest dobry mc.

Gość gość
ja bardzo lubie studiowac i czesto to robie akurat no :) :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
ja studiuję dziennie, ostatni rok licencjata, 30 października rodzę :) w czerwcu ślub i myślę,że będzie ok. Póki co będziemy mieć dwa pokoje w moim domu rodzinnym,a z czasem jak odłożymy - rozbudowa i będziemy mieć całe piętro dla siebie. Niestety stwierdziliśmy (mieszkając w Warszawie ) ,że w przypadku maleńkeigo dziecka mieszkanie w wynajętym mieszkaniu jest bez sensu , zwłaszcza, że pracuję do tego w firmie rodzinnej i ciągle tu jestem potrzebna.