Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smętny fagas

Ja ją kocham a ona ?

Polecane posty

Gość smętny fagas

Wpada do mnie od czasu do czasu. Mile "spędzamy" noc i odchodzi. Tak jak teraz. "Jesteś cudowny. Pa !" I znowu jestem sam. Nie wiem jak długo, kiedy znowu przyjdzie. Dlaczego ona nie chce ze mną nigdzie wyjść ? Czy ona po za "tym" nic innego nie widzi ?

Gość gość
jakei sa wasze relacje / to twoja byla ??? czemu nic z tym nie robisz

Gość gość
??

Gość gość
Ona ma cię w d***e.

Może ma za sobą przykre doświadczenia i nie chce się angażować? Dlatego odpowiada jej taki związek teoretycznie bez zobowiązań. W takim wypadku masz prawo się poczuć wykorzystywany. Radzę porozmawiać o waszych oczekiwaniach i dogadać się jak widzicie przyszłość waszego "związku". Czasem dobrze jest dać kobiecie czas, ale jeśli ona nie chce niczego poważniejszego.. głupotą będzie męczyć się w takiej jednostronnej relacji.

Gość gość
moze Ona tez mysli ,ze masz ja w d***e ? i chodzi ci tylko o seks

Gość gość
Ciesz się, że masz seks za darmo i bez zobowiązań, frajerze. Do kochania znajdź sobie porządną dziewczynę.

Gość smętny fagas
Nie potrafię. Kocham, więc nie myślę racjonalnie. Ona twierdzi, że nie potrafi kochać. Jeszcze nigdy nikogo nie kochała. Ze mną jest jej dobrze i tyle. Poznaliśmy się przez pracę, nasze firmy współpracują. Nie ma nikogo. Na początku była "umowa" że to nic zoobowiązującego. Minęły już ponad dwa lata i dalej tak samo. Ja się niestety w niej zakochałem i ciężko mi tak żyć.

Gość gość
To się odkochaj, chłopie. Zaliczysz 10 innych panienek, to ci się przestanie wydawać, że ta jedna jest wyjątkowa. Sposób skuteczny i sprawdzony przez wielu. Jeśli ona twierdzi, że nie potrafi kochać, to jej uwierz i szukaj innej. Kolegów masz? Niech cię zabiorą na wódkę i panienki.

Gość gość
może za mało jej płacisz?

Gość smętny fagas
Nie rozumię jak można być takim bezuczuciowym, nie potrzebować kogoś bliskiego, nie mieć potrzeby komuś się zwierzać. Może jestem po prostu ciepłą kluchą ?

Gość gość
jesteś smętnym fagasem

Gość gość
Nie pomoge ci ale mojbyly to so mi powiedział ze nigdy nikogo nie kochał i nie wie jak to jestsytuacja podobna

Gość gość
Żadna klucha po prostu normlny uczuciowy facet

Gość smętny fagas
A może przestać zapraszać, nie wykazywac żadnych inicjatyw, udawać, że też mi jest tak dobrze ? Może jestem zbyt "nachalny" ?

Gość gość
Tak sprobuj i czekaj na reakcje

Gość smętny fagas
Spróbuję, chociaż to nie będzie łatwe. Jak się znowu zobaczymy (poniedziałek) i się do mnie przytuli na powitanie, albo co gorsza złapie za ramię to mi serce mięknie, trudno tak udawać "zimnego drania".

Gość gość
A czego Ty od niej oczekujesz ?