Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak9090909

do dziewczyn.czy lubicie jak konczy wam na twarz?czy wolicie gdzie indziej?

Polecane posty

Gość chlopak9090909

Tak jak w temacie czy na twarz lubicie czy tez gdzie indziej?;)

Gość gość
a ty jakbyś się czuł jakbym ci swoją wydzieliną walnęła w twarz? Byłbys zachwycony?

Gość chlopak9090909
Jezeli by jej to sprawialo przyjemnosc i to bardzo to czemu nie?przeciez chce zeby bylo jej dobrze.nie umiera sie od tego

Gość gość
skąd ci przyszło do głowy że jej to sprawi przyjemność???? Jakbyś napluł na nią, (to też twoja wydzielina przecież) to też uważałbyś, że to jej przyjemność sprawi???

Gość gość
naogladacie się tych filmików i myslicie, ze to jest własnie super :( Spytaj dziewczynę co ja kręci, a nie sprawdzaj, co ciebie podnieca :(

Gość chlopak9090909
Halo halo napisalas/es ze jakby chciala swoja wydzielina skonczyc mi na twarz to czy bym sie zgodzil.napisalem ze jezeli by sprawialo jej to przyjemnosc to czemu nie?mi nic by sie nie stalo a jej by przyjemnosc to zrobilo.a co plucia na twarz to jest co innego bo podczas sexu dla zabawy to czemu mamy sie powstrzymywac?

Gość andżelika xxc
Ja lubię jak się spuści kiedy mam go w buzi, wtedy czuję ciepłą tryskającą spermę na podniebieniu.

Gość chlopak9090909
I wtedy dalej robisz loda?i sperma splywa Ci z ust?podnieca Cie to?

Gość chlopak9090909
I wtedy dalej robisz loda?i sperma splywa Ci z ust?podnieca Cie to?a co wtedy on?

Gość gość
niektóre dziewczyny zrobią wszystko byleby swojego Misia nie urazić. Niech się spuszcza gdzie chce, niech leje, byleby był :(

Gość chlopak9090909
Nie ma nic w tym zlego.przeciez gdy np robie minete to mi to nie sprawia przyjemnosci tylko jej sprawia przyjemnosc i lize jej soczek i jakos nie narzekam byle by bylo jej dobrze.od tego sie nie umiera

Gość gość
ja lubię jak dziewczyna tryska na moją twarz i do ust, jej soczki są niesamowite :)

Gość pieknotocoswiecej
jeżeli by tego pragnął to bym się na to zgodziła, skoro miałby takie fantazje, trzeba być trochę elastycznym, próbować wszystkiego :)

Gość gość
Ja lubie, w inne miejsca tez, byle nie w usta.

Gość chlopak9090909
Tez tak uwazam jak kolezanka wyzej bo to nie jest obca osoba tylko chlopak i nozna fantazjowac przeciez to wszystko miedzy soba by bylo.

Gość chlopak9090909
A gdzie lubisz?napisz

Gość Profesor magister
Dziewczyny, które przyjmują na twarz, nie mają na starość zmarszczek i mają ładną czystą cerę. Sperma ma dobry wpływ na cerę, dziewczyny róbcie sobie ze spermy maseczkę. To jest tanie i skuteczne i przede wszystkim NATURALNE, a nie to co jakieś drogie kosmetyki nafaszerowane chemią, które dają marne efekty :)

to jestem jakimś wyjatkiem, bo ja to uwielbiam i baaaardzo mnie to podnieca, najpierw mu liżę, biorę w usta, potem jak sie już rozkręcimy, to mi go wyjmuje i uderza mi peniskiem po buzi, policzkach i języku. Uwielbiam to, mogłabym on tego tylko dojść. A potem tryska na jezyk i twarz. Mrau, już mi sie chce :)

Kwestia leży pomiędzy partnerami i nazywa sie kompromis. Jeśli nie lubisz to powiedz, ale raz dla jego przyjemności możesz spróbować. I to działa w dwie strony, on tez zrobi cos co mu nie pasuje ale tobie sprawi przyjemność.

Gość gość
Lubię na każdy sposób. Najczęściej dochodzi we mnie - bo jak mam decydować pod koniec to zawsze ulegam pokusie, żeby jednak poczuć jak dochodzi głeboko we mnie i jak jego penis pulsuje. Lubię jak dochodzi na moje piersi, wiem że wizualnie to bardzo dla niego kręcące. W ustach, żeby później mnie namiętnie całował. Na twarzy (choć to ryzykowne, bo jak tylko trochę nasienia zbliży mi się w okolicę oczu od razu mam je opuchnięte i czerwone). Generalnie nie boimy się brudzić, a ja lubię być cała w nim. Ulubione jednak to najmniej szalone - czyli we mnie, pozniej lubie czuc jak wycieka ze mnie przez jakis czas.

Gość gość
ja uwielbiam jak mój mąż mi tryska na buzie taką ciepłą,gęstą,pachnącą spermą. kochamy się namiętnie,a pod koniec klękam przed nim jak suczka i tryska na moją buzię. sperma to najlepszy kosmetyk dla mnie. w cipce też uwielbiam jak kończy---wtedy koi moja c**eczkę