Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonagrkk

pomozcie prosze co to moze byc

Polecane posty

Gość zaniepokojonagrkk

Witam. Nie wiem od czego mam zaczac ale moze jak najkrocej a najwiecej informacji.Od pewnego czasu się odchudzalam dieta i cwiczenia ale mi sie to znudzilo i zaprzestalam.Od miesiąca mam normalny tryb jak wczesniej a zaczelam teraz strasznie chudnac moja twarz jest tak chuda az nie moge na nia patrzeć.Nie pokoi mnie to bardzo czemu. Mialam robioną morfologie nie mam anemi wszystko jest prawidlowe jedyne MONO mam za kazdym razem wiecej powiekszone.Do tego od pewnego czasu poce sie w nocy jak mnie corka obudzi to wtedy to zauwaze .Jak patrze na temp mam cala dobe 37,1 .Martwie sie strasznie co to moze byc.Mam 25 lat czy moglby mi ktos doradzic bo moja doktorowa jedynie uwielbia wypisywac zwolnienia a leczeniem sie w ogole nie zajmuje. Czekam na odp...

Gość gość
Zbadaj tarczycę - tsh - koszt ok 20 zł . Te objawy moga wskazywać na nadczynność.

Gość zaniepokojonagrkk
Ale ja nie pisze nic tu o stosunku poprostu gdy mnie corka obudzi w nocy to zauqazam ze jestem mokra na klatce piersiowej tak jak przy jakiejs grupie ..

Gość zaniepokojonagrkk
Chodze do endokrynologa ale mam tarczyce w porządku gdyz w ciąży miałam podwyzszona duzo ale wszystko wrocilo do normy. ..

Gość gość
Kiedy robilas ostatnio tsh ? Tarczyca to gruczoł dynamiczny .W ciagu tyg .sytuacja sie moze zmienić .Wiem bo choruję . A ciaze wykluczasz ?

Gość zaniepokojonagrkk
Pytam sie powaznie bo sie martwię a widzę ze ktos ma dobre zarty..

Gość gość
Puść sie z kims innym, zobaczysz czy bedzie tak samo.

Gość zaniepokojonagrkk
W polowie lutego i mialam prawie przed norma chyba 3,8. A ciaza napewno nie...

Gość zaniepokojonagrkk
Super ze ktos za mnie pisze . Te glupie wpisy to ktos robi sobie jaja. Ale nie martw się pajacu mam Twoje ip i nie zdziw sie jak zmienisz swoj nabytek do neta

Gość gość
A dużo schudłaś i w jakim czasie ?

Gość zaniepokojonagrkk
Ktos sie pisze za mnie te glupie rzeczy... dobra ma zabawe kretyn

Gość zaniepokojonagrkk
Na wadze to5 kilo ale wizualnie strasznie. I to teraz tak w miesiac moze trochę wiecej.

Gość zaniepokojonagrkk
Wode zawsze pije 1,5 jem owoce

Gość gość
To duzo . Moze to stres a może żołądek w takim razie . Jakieś zaparcia ,biegunki na przemiennie ?

Gość zaniepokojonagrkk
Co do żołądka to mialam isc na gastoskopie bo po ciazy nie wiem czemu bylo mi nie dobrze co kolwiek zjadlam a jak mi odbilo za przeproszeniem to jakbym byla nowo narodzona.

Gość gość
No to trzeba zrobic koniecznie gastroskopie .Nie martw sie to pewnie nic powaznego i wystarcza tabletki zeby sie poprawiło .

Gość gość
Acha ,zapomniałam dodać ,moze to zespół jelita drazliwego .Teraz to czesta przypadłośc .Jedni przy tym chudną inni nie .

Gość zaniepokojonagrkk
2 latka nie dlugo bedzie miala. Martwie sie bo ten wynik tez z morfologi czyli konocyty sa ponad norme. W ogole przed ciaza nic mi nie dolegalo a w zaczeli sie juz w ciazy jakies problemy ...

Gość gość
A jak dużo są ponad normę. ? Tak bywa ze ciąza,troche rujnuje zrowie ale zwykle to sie cofa ..

Gość zaniepokojonagrkk
Chyba jest do 8 za pierwszym razem mialam 9 a teraz 11 ; (

Gość gość
Duzo ludzi ma podwyzszone mono i nie zawsze to cos oznacza . Wiem że alergii i przy wysokim cisnieniu moze tez byc podwyzszone . Pamietaj ze zawsze mozesz zmienic lekarza,i naprawde zrob to jesli uwazasz ze nie przyklada sie do wyjasnienia przyczyn .Bo tak jak napisałam moze to byc tez też stres ,ale najpierw trzeba sprawdzic dokladnie od strony somatycznej .

Gość zaniepokojonagrkk
Dziękuję bardzo o paradę. Bede musiała to zrobic. Troszkę sie uspokoilam . Bo czytalam wczesniej ze jak ma sie nowotwór to ma sie mono podwyższone i jeszcze ten spadek ciala, po prostu miałam czarne mysli..

Gość zaniepokojonagrkk
Nie jestem