Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy ubrania sprzed ciazy

Polecane posty

Gość gość

W ciazy przytylam 11 kilo, niestety tluSzcz odkladal mi sie glowniena biodrach. Cwiczylam poki moglam, taka moja uroda. Niewiem,ile waze teraz, nie mam wagi. Jestem dwa tygodnie po porodziei wniektore ubrania wchodze, wiekszosc spodnic jednak staje ne biodrach. Czy to jeszcze bedzie schodzic samo? Planuje cwiczyc, ale jeszcze nie teraz.jak bylo z Wami? Karmie piersia.

Gość gość
ja nosiłam od razu, ale miałam cukrzycę w ciąży , więc niewiele przytyłam ( dieta) po ciąży ważyłam mniej niż przed ciążą choć grubasem nie byłam.

Gość gość
ja weszlam we wszystkie ciuchy mc po porodzie przytylam 26kg ale po mc nie było juz ani jednego zbednego kg

Gość gość
ja tez jestem 2tyg. po porodzie i mimo ze na wadze 9kilo na minusie to w spodnie nie wchodze, ale u mnie na biodra wchodza lecz zapiac guzika nie daje rady :-P zostalo mi jeszcze 6kilo. tezkarmie piersia i nie martwie sie bo to moja druga ciaza i w pierwszej tez zajelo mi jakis 2 mies aby zgubic wszystko nie cwiczac w ogole :-) mysle, ze 2tyg to bardzo krotko i tylko nieliczne z nas maja to szczescie, ze wchodza w ubrania sprzed ciazy zaraz po porodzie.

Gość gość
no tak my mamy wiedziec kiedy ty schudniesz hehe durna jestes tak jak temat