Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roślinna margaryna

Aktywność pomagająca zmniejszyć biust

Polecane posty

Gość roślinna margaryna

Witam. Tu widzę same topiki o tym, jak zachowac biust przy ćwiczeniach, a ja mam odwrotne pytanie. Mam za duży biust, na operację mnie nie stać i chcę schudnąć ogólnie, ale z naciskiem na piersi. Jakieś porady. Po czym najbardziej biust leci? Pompki, bieganie, zumba, aerobik, marsze? Bardzo, bardzo proszę o info, najlepiej te panie, którym właśnie po ćwiczeniach "poleciał" biust. :)

Gość gość
Po co? Duży biust jest sexi.

Gość gość
najlepiej aeroby albo interwały - najefektywniej spalają tłuszcz, a biust to sam tłuszcz. ale ogólnie zawsze jak schudniesz, to najczęściej najpierw leci z biustu. ja akurat mam typ sylwetki "gruszka", czyli przy średniej masie ciała mam uda i biodra masywniejsze od góry, a jeśli schudnę, to powyżej linii bioder wyglądam jak "trzy ćwierci do śmierci", a na dole... szkoda gadać ;) także w sumie powinnaś się cieszyć, że biust Ci "zostaje".

Gość gość
To dobrze, że masz szczupłą górę, najgorsze co może być to szeroka klata. Zawsze można dopchać silikonem.

Gość roślinna margaryna
No niestety, mój biust jest naprawdę za duży. Mam drobną budowę i to sie bardzo rzuca w oczy. Ja jak chudne, to chudna mi szybko nogi, potem biodra i brzuch, a cycki zostają prawie nienaruszone....

Gość gość
biust, to niestety nie sam tłuszcz- tkanka gruczołowa i tłuszczowa w różnych proporcjach. ja np prawie w ogóle nie mam tam tłuszczu, więc jak zgubię parę kilo, to nic stamtąd nie spada. im jestem chudsza tym biust wygląda na większy. do autorki: dieta plus siłowe + aeroby i tłuszcz spadnie ze wszystkiego