Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciąża z innym. jak nie okłamać partnera?

Polecane posty

Gość gość

czy jak mu powiem: będę mamą to będzie ok? no przecież to nie będzie kłamstwo. nie powiem mu przecież: kochanie zostaniesz tatusiem. bo to nie prawda! a tak to chyba nie będzie kłamstwo?

Gość gość
3dni temu powiesił się chłopak bo dowiedział się że jego kobieta nosi nie jego dziecko... Nie rozumiem takich kobiet i nawet nie chcę zrozumieć...

Gość gość
Jestem kobietą ale za to bym ci nogi z doopy wyrwała...Świnio...Każde kłamstwo kiedyś wyjdzie ...

Gość Sliczna i piekna ale czy gruba
Ja powiedzialam mojemu "Wiesz co...będę MAMĄ"! Ale musisz to powiedzieć z takim zachwytem i mówić całą ciążę "jestem w ciąży", "w moim brzuszku rośnie nasz skarb" (to nie będzie kłamstwo bo nie mówisz - w moim brzuszku rośnie twój syn). Może mówić - zobacz synka/córkę na fotogragi jak zrobisz USG (nie powiesz "zobacz SWOJEGO syna/córkę więć to nie kłamstwo). Dasz radę :) Mój nie wie i już 5 rok wszystko jest ok. Teraz gdybym mu się przyznała to zrobiłabym mu krzywdę. Lepiej aby nie wiedział, a ja mu dałam dar ojcostwa.

Gość gość
O ja cie pitolę ...co za szmaty ...i jeszcze pierdzieli ,że dała mu dar ojcostwa ...mam nadzieję,że się wkrótce dowie ...

Gość gość
Moj boże drogi . ... Powiedzieć że jestem zniesmaczony to za mało

Gość gość 1723
Nie piszcie takich rzeczy, bo chłopy zaczną badać DNA. Jak mój też zrobi takie badania, to... to dostaniecie ode mnie w pisk. :O

Gość gość
Skąd Wy się bierzecie ??? K***a gdzie ja żyje. P**********y świat i ludzie. Nie niszcz chłopakowi życia, nie zasługujesz na niego. To jest obrzydliwe, jak można tak nisko upaść ??? Co Ty masz w głowie ?? Chory świat.

Gość gość
nabjcie pianę panowie i wydawajcie kase na dna. to jest krypto reklamowka a ja ja napisalam prowokatorke.

Gość gość
panowie, a czy matkami waszych dzieci sa zawsze wasze zony, czy raczej niekoniecznie?

Gość Sliczna i piekna ale czy gruba
Kochana, musisz być silna i trzymać się tego. Jak zobaczysz - kiedy urodzisz - zachwyt w jego oczach to wszystko zostanie Ci wybaczone bo on pokocha to dziecko ja swoje. Nie ma potrzeby niszczyć mu życia bo sama go pewnie kochasz. Nie niszcz tego i bądź silna - przez pierwsze 9 miesięcy bo potem z dzieckiem bedzie o wiele latwiej

Gość gość
DAR ojcostwa... Ty to bezczelna jesteś. Dałaś mu życie w kłamstwie i ryzyko, że jak się dowie, to rozwali się życie jego, twojego dziecka i być może tego prawdziwego ojca. Pieprzona egoistka, myśląca tylko o sobie. D**y dawać na boku to miałaś odwagę, ale przyznać się to już nie...

Gość gość
sliczna piekna jestes napewno gruba skoro cie nie chce ojciec dziecka a ty w desperacji dorwalas jakiegos jelenia wrobilas go w dziecko i sie go kurczowo trzymasz zreszta nie rozumie jak mozna sie tak zeszmacic i wmawiac innemu albo udawac ze jest ojcem nawet gdybym kiedys wpadla a facet by mnie zostawil napewno nie szukalabym kozla ofiarnego wstyd mi za was kobietki

Gość asessa29
Hm.....u mnie jest podobnie - 6 letni NASZ SYN (bo to maż go wychowuje i traktuje jak swojego syna). W imię czego mam niszczyć to? W imię tego że teraz mam kaprys aby się przyznać? Nigdy mu tgo nie zrobię bo bym sobie nie wybaczyła. Kocham go i obaj są moimi najważniejszymy mężczyznami. Znoś ten ciężar i tak jak koleżanka wyżej napisałą - jak urodzisz to wszystko pójdzie jak z płatka. Pamiętaj że ojcem ten który wychowuje!!!!

Gość Popllanna
Myślę że dar ojcostwa to ładne określenie. Daj mu go, jeżeli uważasz że jest tego godzien.

Gość gość
ja sie dowiedzialem po kilku miesiacach,cos mi malego geba do mojej nie pasowala:-D Od razu postanowilem zrobic badania,niestety zostalem oszukany i wyrzucilem ze swojego domu ta babe z dzieckiem. Nie wiem co sie z nimi stalo bo ja ich utrzymywalem a rodzicow nie miala ale nie obchodzi mnie to

Gość gość
Każde g***o na wierzch wypłynie ...

Gość Popllanna
13.32 - widocznie nie dorosłeś do bycia ojcem ty śmieciu.

Gość gość
on dorósł TYLKO NIE DO OBCEGO BACHORA

Gość gość
oczywiscie,ze doroslem ale jak sie oszukuje to trzeba sie liczyc z konsekwencjami, a ja nie jestem caritas,zeby utrzymywac obcych.Zreszta wiedziala,ze jak zdradzi to nie bedzie wybacz no i nie bylo

Gość gość
popllana on nie był OJCEM i wcale mu sie nie dziwię, że tak zrobił!

Gość gość
21.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość oczywiscie,ze doroslem ale jak sie oszukuje to trzeba sie liczyc z konsekwencjami, a ja nie jestem caritas,zeby utrzymywac obcych.Zreszta wiedziala,ze jak zdradzi to nie bedzie wybacz no i nie bylo @@@ @@@ jjak mogłeś!!? To ona Ci ofiarowała dar ojcostwa a Ty co.. Hahahaha

Gość gość
k***a rzuc frajerom prowo a rzuca sie jak hieny na padline:D:D:D

Gość hhhhhhhhh
moze z twojej strony to prowo a moze nie (jest ci wstyd ze tak cie objechali) ale ta druga gruba to juz mowi powaznie. co za cip@sko durne. powiedz "bede mama, to go nie okłamiesz" cóz za dosłowne rozumowanie. a to ze nie mowi mu prawdy juz nie jest klamstwem? wazne jest tylko to by w rozmowie nie sklamac. brzydka fosa. moge tylko powiedziec; jestem pewna ze takie klamstwo wyjdzie kiedys na jaw.

Gość hhhhhhhhh
nastepna jakas pipa 'asessa' pisze "pamietaj ojcem jest ten ktory wychowuje" no kurde. musze dzis powiedziec mojemu m ze ide sie bzyknac z innym a jak zajde w ciaze to nic. ty bedziesz jego ojcem bo to ty bedziesz go wychowywał i placil na niego .no niezle wytlumaczenie niedorozwinietej głebokiej swędzącej fosy. zadnej ci@pie nie przyjdzie do glowy zeby zalowac za grzechy bo sa tak dobroduszne ze nie chca powiedziec partnerom bo po co niszczyc te miłośc czysta i niewinna jakiej sie dorobili dotychczas. przeciez wszytko jest zaje*iscie. a to ze dałam dopy innemu? no to co. fajnie było.