Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem właśnie baardzo grubą dziewczyne w legginsach

Polecane posty

Gość gość

jedno jej udo to jak moje dwa :O sadlo sie jej wylewalo spod tych ciasnych majtek masakra, pewnie mysli ze jest kobieca i seksi

Gość gość
A strzepales kapucyna ? :D

Gość gość
Tp pewno Donnikova była :D

Gość gość
Jak zobaczysz kogos brzydkiego, tez lecisz sie wyzalic na forum? Musisz rzadko wychodzic z domu :(

Gość gość
Często widuję grube osoby w legginsach i nie obchodzi mnie to jak się ubierają.Skoro mają ochotę tak się ubierać ,niech to robią,nikomu nic do tego.Zajmij się swoim życiem .Nie masz innych problemów ?

Gość gość
każdy powinien sie ubierac przyzwoicie, a grube w legginsach wygladaja komicznie i potem sie grubasy dziwia ze sa wyśmiewani jak sami robia z siebie posmiewisko

Gość gość
Dokladnie, to tak jakby laska szkieletor zalozyła krociutke szorty i obcislą koszulke na ramiączka, bedzie wygladala rownie koszmarnie jak tłusta locha w kondomie zwanym ledżinsy :O

Gość gość
gruba czyli jaka :D wg prawikow z kafe przy - przykładowo 170 wzrostu +/- 60kg? :) bo jeśli to jest gruba to w takim razie karzełki albo z****** ryje nie powinny się pokazywać na ulicy, tylko do lochów jak zwykle byle co ma najwięcej pretensji i najwięcej do powiedzenia, hełoooooooł, spójrzcie na siebie