Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam depresje poporodowa nic mnie nie cieszy chciałabym zasnac i sie nie obudzic

Polecane posty

Gość gość

Nie wiedziałam, ze to takie trudne, przerasta mnie to wszystko! Oczy mam jak na zapałkach śpię ledwo kilka godzin! Kiedy to minie , rodziłam już ponad 5 miesięcy temu, to jest jakiś horror :(

Gość gość
Witam, mam podobnie tylko, że ja ciągnę już ósmy miesiąc, wytrwałości życzę, zwłaszcza, gdy karmi pani piersią, pozdrawiam S.

Gość gość
to id do psychologa a nie marudzisz

Gość gość
chodzę do psychologa, g***o to daje

Gość gość
Miałam to samo przez........ 2 lata! Teraz córka ma 4 i nie wyobrażam sobie życia bez niej, więc cieszę się że wytrwałam te pierwsze 2 lata, ale przez to nie bede miała drugiego dziecka - i żal mi córki ze bedzie sama, no ale nie potrafie zdobyć się na takie poświęcenie drugi raz. Takze wszystko z czasem przyjdzie. Ja tez chodziłam do psychologa, ale najwazniejsze to wsparcie ojca dziecka i rodziny, najbliższej kolezanki czy Tesciów. Gdyby nie moi najbliżsi to podejrzewam ze nawet moje małżeństwo by nie przetrwało. Głowa do góry!

Gość gość
ja tez mialam wtedy kryzys, minie juz niebawem :)

Gość gość
Mi przeszło po 3 miesiącach....ale masakra była !!!!! dzisiaj jak to wspominam to się zastanawiam co mi wtedy odbijało@!!!!!!!!!! Aż mojego męża szanuj***ardziej:)No bywa...zdarza się...trzeba przeczekać choć wiem że jest źle...:(

Gość gość
ciesz ,sie z tego co masz a nie narzekasz, moje dziecko zmarlo przy porodzie, to dopiero depresja