Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProblemZ

Problem Z BIK!!!!

Polecane posty

Gość ProblemZ

Pytam całkiem poważnie, trollom podziękuję. Mam problem z BIK , a właściwie nie mam, gdyż nie mam historii kredytowej! Żeby zrobić jakąkolwiek historię , muszę dostać kredyt, a bez tejże historii nie dostanę żadnego kredytu.. Koło się zamyka.. Ma ktoś jakiś pomysł, jak zrobić ową historię?

Gość gość
up

Gość gość
To jest chore , mam 28lat i nie dostanę NC+ bo nie mam historii w BIK

Gość gość
up

Gość gość
Kup coś z allegro na raty, tam dają przez alior ja tak wziełem 3 razy , szybko spłąciłem i mam historię...oni jedyni nie odmówili

Ludzie którzy kupują cokolwiek na raty to idioci . Jeśli nie stać kogoś na kupno za gotówkę to tym bardziej nie stać go na zakupy na raty .

Gość gość
ale kupiąc coś na raty wyrobisz sobie historię a potem uzyskasz kredyt gotókowy

Gość gość
sygma bank :D dają jak leci , tylko za dużo nie bierz

Gość ProblemZ
no i o to afera, nigdy nie kupowałam nic na raty , bo oco placić bankowi..Chciałam wziąć kredyt na mieszkanie i mnie odrzucono, bo nie mam historii BIK, Mimo ze za wynajem place jakies1500m-c:P

Gość gość
karte kredytowa wyrób sobie w swoim banku. Jeśli dostajesz regularne przelewy np wynagrodzenie to powinni dac bez problemu. A karty kredytowe bardzo czesto widnieją w BIKu

Gość ProblemZ
Tylko ja nie potrzebuje karty kredytowej i nie będę z niej korzystała:P Bo i po co:P Sama potrafię się utrzymać za to co zarabiam i dodatkowe koszty mnie dobijają, nawet 5zł m-c

Gość gość
z takim podejsciem to nigdy historii nie wyrobisz, na raty nie weźmiesz bo stać cię żeby kupic za gotówkę, karta nie, bo nie potrzebujesz. W moim banku przy obrocie na karcie 1000 zł miesiecznie nie ponosi sie żadnych kosztów. A jaki to problem wyrobić taki obrót? Idziesz do sklepu, robisz zakupy, zamisat debetową płacisz kredytową, wracasz do domu, logujesz sie w banku, spłacasz kredytową. Ot cała filozofia, a historia się robi. Dostajesz pozytywna decyzję z banku o przyznaniu kredytu, kartę likwidujesz. Problem?

Gość gość
weź tam gdzie nie sprawdzają bik ja ostatnio wziąłem na szybkigrosz.pl

Gość czyszczeniebiku
Szanowni Państwo, czyszczenie biku jest naprawdę możliwe. Muszą być jedynie spełnione odpowiednie warunki, jak np. spłata długu i minięcie pięcioletniego okresu wypowiedzenia. Nie da się wyczyścić wszystkiego, ale kredyt można znów wziąć. Jeżeli macie Państwo jakieś wątpliwości, to zapraszam na stronę czyszczeniebiku.pl gdzie można wypełnić formularz, a nasz konsultant z Państwem się skontaktuje. Do każdego przypadku jesteśmy w stanie podejść indywidualnie. Zajmujemy się w tym sposób profesjonalny. Pozdrawiamy, zespółł czyszczeniebiku.pl