Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość penguin

pomóżcie mi wybrać nową grzywkę :)

Polecane posty

Gość penguin

hej dziewczyny ;) wybieram się niedługo do fryzjera, od kilku lat noszę te samą fryzurę i chciałabym coś zmienić. trochę się boję "iść na żywioł" u fryzjera, chciałabym sama sprobować coś wybrać i potrzebuję porady. twarz mam raczej owalną, włosy za ramiona, są cienkie i kręcą się [duży wpływ ma na to pogoda]. teraz noszę grzywkę w tym stylu www.sheplanet.com/wp-content/uploads/2012/01/College-Girls-Hairstyles-With-Side-Bangs-for-Summer.jpg nie chciałabym ścinac zbytnio ani farbować włosów, chodzi mi głównie o zmianę grzywki. zależy mi żeby nie sterczeć rano przed lusterkiem układając ją no i żeby była ładna :) macie jakieś pomysły? jakie macie grzywki? Pozdrawiam ;)

Gość studenka co ma nudne zycie
ja mam zwykła, prostą, włosy też do ramion, raczej cienkie. A taka grzywka mi sie, sama moge ja sobie obcinac :P

Gość penguin
no wlasnie, obawiam się tylko że gdy będe miała prostą grzywkę, to te włosy na niej będą się podkręcać przy wilgotnej pogodzie i będzie brzydko wyglądało:( dlatego teraz mam na bok i jak się podkręca to w bok :)

Gość kostusia
Też mam włosy kręcone, do tego grube i dosyć sztywne. Mam własnie taką grzywkę jak na tym zdjęciu. Żeby włosy na grzywce się nie pokręciły, zaraz po myciu i rozczesaniu układam ją, lekko naciągam włosy na bok, przypinam spinką i zostawiam aż wyschnie. Na mnie działa i nie musze używać prostownicy, ale ja myję włosy wieczorem.

Gość penguin
ja właśnie robię to samo z grzywką. już się "nauczyła" że musi być prosta kiedy jest na bok. ale obawiam się, że jeśli zetnę ją na całe czoło to już nie będzie tak łatwo :D i trochę już znudziła mi się ta boczna grzywka