Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabella30

Opcje binarne? Macie jakieś doświadczenia?

Polecane posty

Gość Izabella30

Hej, czy macie jakieś doświadczenia z inwestowaniem w opcje binarne? Pytam ponieważ, zarejestrowałam się poprzez stronę OpcjeBinarne24.pl, na razie próbuję na wirtualnych pieniądzach i wszystko wydaje się proste, łatwe i przyjemne. Chyba niebawem zdecyduję się na zainwestowanie prawdziwych "paru groszy". Chętnie dowiem się jak idzie Innym, którzy próbowali:) Pozdrawiam.

Gość korki82
Inwestycje w opcje mogą być zyskowne. Ja tak zarabiam. podstawa to dobra platforma do takich inwestycji. Wypróbuj Exbino https://exbino.com/pl/ - ja z niej korzystam i jestem zadowolony. Co tydzień wypłata zysków, do tego fajne bonusy. Polecam.

Gość michalPZ
Jak chcesz się czegoś dowiedzieć na początek to polecam stronę http://xbinop.com/pl/opcje-binarne-poradnik-dla-poczatkujacych/ tam można dużo dowiedzieć się na temat opcji binarnych szczególnie jeśli jeszcze nie jesteś specjalnie w temacie. Można znaleźć tam także informacje jesli jesteś bardziej zaawansowanym traderem.

Gość zimmer
Gram na opcjach od kwietnia i nie sluchaj innych bo to nie jest takie proste. Nie chodzi glownie o wiedze o PA ale o psychologie grania. Po straceniu 1k zl zdyscyplinowalem sie i odrobilem wszystko. Ale w jeden dzien mi cos odbilo i zaczalem tracic i sie denerwowac wiec stawialem coraz wiecej az wkonfu przewalilem w godzine te zarobione 300 dolarow xd Przynajmniej mam nauczke teraz juz wiem czego nie robic ale gram dalej. Jesli chcesz pisz na zimmer0093@gmail.com.