Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pokazuję mojemu facetowi że chcę się z nim kochać

Polecane posty

Gość gość

a on coraz częściej zmęczony i jeszcze mówi że zrobiłam z tego obowiązek. A tylko sugeruje że mam ochotę. Teraz kochamy się raz na tydzień było codziennie i sex nie jest już taki jak był. Czy powinnam odpuścić i nie pokazywać mu że mnie pociąga i go pragnę?

Gość gość
Jak ja bym tak chciała ale nie temu chce się codziennie ..,. Juz go nie kręci sz

Gość gość
robię wszystko żeby kręcić go na nowo bo rozumiem że po jakimś czasie emocje opadają i jest inaczej. Moim zdaniem nie powinno się jednak poddawać i przestać starać

Gość gość
Pokazujesz ze chcesz ale nic sama nie zrobisz tylko wymagasz by facet wszystko robil

Gość gość
jeśli ja chcę mu zrobić loda a on mnie powstrzymuje to każdemu by się odechciało. Dotykam go, pieszczę, całuje, ubieram się sexi ale on nic ma ochotę tylko czasem ( ok zmęczony) i tylko w jednej pozycji

Gość gość
co mogę zrobić żeby było lepie. Obawiam się że jak odpuszczę to on stwierdzi że po prostu nie chcę i nie będzie szukał tego ze mną

Gość gość
Z inna to robi..facet zawsze chce.

Gość gość
sprawdzałam i nie ma innej po prostu nie ma chęci

Gość gość
Pokazujesz mu pewnie uśmiechając się tylko wykaz trochę inicjatywy

Gość gość
napisałam że ja inicjatywę wykazuję. Chcę mu zrobić loda on nie chce żebym mu to robiła. Całuje go, pieszczę, dotykam on mówi że zmęczony i że nie dzisiaj i że robię z tego obowiązek jemu się odechciewa

Gość gość
a może robię coś nie tak i powinnam zacząć to olewać i jeszcze jak już mu się ochota znajdzie to odmówić?

Gość gość
Bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul bul :D:D:D

Gość gość
Jest inna kobieta.

Gość gość
Tez tak mysle.on ma inna:(

Gość gość
nie ma bo sprawdzałam bardzo dokładnie

Gość gość
Kobiety mają tendencję do traktowania facetów jak automaty. Jak kobieta nie ma ochoty na seks, to normalne, jak facet - to od razu podejrzane, dziwne, ma inną itd. Spokojnie, nie naciskaj, przeczekaj, jemu wróci ochota. Wiadomo, że ciężko jest, jak się ma ochotę, a druga strona nie, ale jak się kocha, to się wykazuje cierpliwość, zrozumienie. Tylko nie rób tej głupoty, że jak jemu przyjdzie już ochota, to ty "za karę" powiesz nie. Bo wtedy to już w ogóle obie strony się zamkną w sobie i seksu nie będzie przez rok.

Gość gość
nigdy mu nie odmówiłam. On wie kiedy mogę ( choroba, okres). Przeczekam chociaż trudno może wszystko wróci do normy za jakiś czas

Gość gość
zgadzam się z gość 12.03 Kobieta może nie mieć ochoty, ale jak facet nie ma to albo podejrzenia albo foch.

Gość gość
taka prowokacja to bardzo fajny pomysl :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0