Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SadLife

Korea Północna, co by mi zrobili?

Polecane posty

Gość SadLife

W lipcu będę w Chinach w mieście Dandong, wiem, że ono jest przy granicy z Koreą Południową, nie wiem jak ta granica wygląda, myślicie, że da si przez nią przejść? a jeśli tak to co by mi zrobili w takim przypadku? czy od razu by mnie zabili?

Gość gość
to w końcu korea płn czy płd, bo nie chce mi się na mapę zerkać ?

Gość gość
Dandong jest przy granicy z Koreą Północną, ale oczywiście wiem, że to chciałeś napisać. Nie zabiliby Cię, ale oni nie lubią jak ktoś im nielegalnie włazi. Przesłuchaliby, jeśli uznaliby, że zasługujesz to skazaliby Cię na parę lat przymusowych robót, tym gorzej ja uznaliby, że jesteś szpiegiem. A jeśli uznaliby, że nie jest to konieczne żeby Cię na coś skazywać to po prostu wywaliliby w chooy ze swojego kraju i zabronili kiedykolwiek wracać.

Gość SadLife
Chodzi o Koreę Północną, pomyliło mi się powyżej. Skąd jesteś pewny, że by nie zabili?

Gość gość
na pewno nie wypuscili by tak łatwo.

Gość gość
nie ma bata, nie wpusciliby cię, tam można pojechac wyłącznie w celach turystycznych i to za specjalną zgodą oraz ich przewodnikiem, na określony przez nich czas. Nie ma opcji, zebyś sam sie szwędał czy tylko "przejechał"

Gość SadLife
nie ma bata, nie wpusciliby cię, tam można pojechac wyłącznie w celach turystycznych i to za specjalną zgodą oraz ich przewodnikiem, na określony przez nich czas. Nie ma opcji, zebyś sam sie szwędał czy tylko "przejechał" ___________________________________________________ wiem, że to byłoby nielegalne, ale chyba nie mają tak obstawionych granic żeby nie dało się tam wejść?

Gość gość
Jesteś poy****a :O