Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż mi chciał wpierdolić, bo siedze od rana na Kafe i nie zrobiłam obiadu !!!

Polecane posty

Gość gość

ehhhh

Gość fake
nie rozumiem dlaczego wiekszosc tematow osmieszajacy i robiacych z kobiet k****y zakladaja prawiki

Gość fake
faceci sa tak tepi, ze jak zalozy jakis typ temat 'zdradzalam swojego meza latami niech cierpi' czy 'bylam prostytutka i jestem z tego dumna' czy 'wyszlam za maz dla kasy' kazdy inny facet w to uwierzy, a wiele facetow czyta takie bzdety ale nie zastanawia sie czy to jest autentyczna historia. Kolega mi kiedys mowila, ze sam tak robil na jakims babskim forum i tez tam sie wiele mezczyzn wypowiadalo komentujac, ze teraz to juz same zle kobiety sa ze czytanie takiech wyssanych z palca bzdur otworzylo im rzekomo oczy, ze wszystkie kobiety to szmaty i wiekszosc niestety mezczyzn w to wierzy i takie ma przeswiadczenie bo swoje poglady opieraja bardzo czesto na tresciach przeczytanych w necie co nie da sie zweryfikowac w zaden sposob ani ich autentycznosc Wlasne zle doswiadczenia swoja droga, ale nie kazdy takie sam posiada, a zdanie na temat kobiet ma najgorsze ktore bierze sie z nikad indziej ajak czytanie takich bredni na babskich forach gdzie czesto autorami sa sami panowie