Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naturalne planowanie a śluz

Polecane posty

Gość gość

Badałam i mój śluz jest ciągnący,ale nie przezroczysty tylko taki biały. Czy to oznaka owulacji czy nie, bo tyle się o tym pisze, a w praktyce to już nie wiem. Myślałam, że ma być przezroczysty i ciągnący,a jest ciągnący i biały :( Kto się na tym zna? Tak ma być?

Gość gość
no raczej powinien być przezroczysty i ciągnący (jak białko jajka ) a jak jest biały to owulacja tuż i następnego dnia powinien być przezroczysty

Gość gość
Acha. Bo tyle się o tym mówi,obserwuję swoje ciało,ale ciągle nie widzę tego przezroczystego ciągnącego śluzu. Za to pojawił się ciągnący, obfity i biały. Dlatego zapytałam, bo juz zaczęłam głupieć.

Gość gość
A czy ktoś wie czy sluz płodny jest możliwy dwa dni po miesiączce?

Gość gość
tak jak najbardziej możliwy :) dlatego po seksie w trakcie okresu można zaśjść w ciąże

Gość gość
Ew własne interpretacje można sobie potwierdzać np mikroskopem owulacyjnym. Do testowania można skorzystać ze sliny albo ze sluzu

Gość gość
z tym śluzem jest taki problem, że mało która kobieta ma taki "książkowy", różna morfologia wydzieliny jest cechą osobniczą, ja też w życiu nie miałam czysto przeźroczystego śluzu a owulacje mam normalne.

Gość gość
Gdzie można kupić taki mikroskop?

Gość gość
już pisałam w jednym wątku...wejdź na www.testerafrodyta.pl to strona dystrybutora. Wydaje mi się, że najpewniej będzie właśnie stąd.