Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wygalacie małą na ten sezon wiosna lato

Polecane posty

Gość gość

Zbliża się wiosna i lato. Jakie trendy na ten rok w depilacji? Co króluje na salonach- ja od trzech sezonów zostawiam sobie takiego panka na małej, ale może moda się zmieniła. Czy ktoś wie co proponują np kosmetyczki przy depilacji woskiem miejsc intymnych? Piszę poważnie.

Gość gość
ja robię trwała i odrosty spróbuj fajnie to wygląda.

Gość maupkaa
irokeza robię

Gość gość
ale ja mówiłam, że mówię poważnie. Zastanawiam się nad całkowita depilacją, bo zauważyłam, że gwiazdy w aferach majtkowych (kiedy np ktoś im zrobi zdjęcie jak wysiadają z samochodów lub podwiewa im sukienki) mają pod delikatna bielizną zupełnie gołe bezwłose cipki. Ładnie to wygląda. nikt nie był u kosmetyczki na depilacji woskiem? One pewnie wiedza coś o trendach w tej sferze.

Gość gość
Nie wygalam, mąż nie pozwala, lubi zarost

Gość gość
ja strzyge se pieska

Gość gość
weź sobie autorko mózg wygol bo jest ci zbyteczny jak widac

Gość gość
Ja uwielbiam gołą cipke, jest taka estetyczna, a jaki poślizg podczas seksu. Polecam

Gość gość
o co chodzi? W dzisiejszych czasach mnóstwo kobiet dba o swoje małe i chodzi na depilacje woskiem. Zapytała,, bo myslałam, że jest tu ktoś kto wie co w trawie piszczy

Gość gość
Chodzę na depilację woskiem, ale nie całościową, lubię jak trochę włosków jest pozostawione. Moja kosmetyka ma specjalny wosk, który zastyga na skórze i nie zrywa się paskami. Wogóle bardzo krótko trwa ta depilacja, więc polecam wszystkim. Chodzę do salonu w Poznaniu www.beautypremium.pl

jeśli chodzi o depilację na lato to polecam depilację brazylijską! jest to bardzo skuteczna depilacja, która wystarcza na bardzo długo. jeśli się już na to zdecydujemy to polecam salony Time for Wax, gdzie zostaniemy naprawdę dobrze obsłużeni. http://timeforwax.pl/