Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metalówaa1994zbanowana

Czy jestem chora jeśli smieszy mnie ludzka krzywda

Polecane posty

Gość metalówaa1994zbanowana

np. komuś nagle zostanie niespodziewanie urwana reka albo wybite oko, strasznie mnie to smieszy :D

no ale ja nie jestem młodzieżą gimnazjalną, zreszta nie sądze żeby młodziez gimnazjalna była tak psychicznie chora, ich śmieszy raczej, jak ktoś pierdnie albo jak ktoś zrobi wywiad z menelem i zamieści na youtube.

Gość gość
a jakby tobie tę rękę urwało to też by cię śmieszyło?

Gość gość
Moze to socjopatia, idz do psychospecjalisty .

Gość gość
dziecko,ile razy widze twoje wpisy to mam coraz wieksza pewnosc ze nie jestes zdrowa psychicznie,czy rodzice sie toba nie interesuja ? w koncu beda mieli socjopatke w domu,pogadaj z nimi jaki masz problem i niech cie gdzies wysla na leczenie

Gość gość
co tu duzo pisac jestes p******* brudasica

nie mieszkam z rodzicami, z współokatorką mieszkam, ale ona mało się mna interesuje. Boje sie psychiatrów bo jeszcze mi wystawią jakieś żółte papiery i to same kłopoty sa potem z tym :(

Gość gość
Nie,wystawią,beda leczyc

Gość gość
W takim ładnym szpitalu

Gość gość
samo to, że jesteś metalówą świadczy, że jesteś chora, bo nikt normalny nie słucha metalu :D

były wiceszef policji w Polsce, Arkadiusz Letkiewicz, jest wielkim fanem metalu i perkusista zespołu Hunter. Johnny Deep tez słucha metalu. Mój nauczyciel historii z liceum tez słucha metalu. Duzo normalnych ludzi słucha metalu.

Gość gość
przecież w policji nikt normalny nie pracuje :D

Gość gość
metalówaa1994zbanowana, Martwi Cię twoja znieczulica? przecież prawie każdy ją ma. Nie wiem czy chociaż 20 % społeczeństwa przejmuje się czymś innym niż własna dupa. Prawdopodobnie jesteś bardzo młoda i tak czy siak rżysz z byle powodu. Cóż jak takie wypadki z biegiem lat będą dotykać ciecie, może twojego dziecka w przyszłości to na pewno opuści cie taki śmiech. Na razie pewnie w twoich kręgach jesteś mega twardzielką. I ok. A dociekanie czy jesteś może chora, to raczej czysta kokieteria. Wiadomo na ten czas że jesteś z siebie z***biście dumna.