Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to zrobic, zeby w PL bylo naprawde jak w UK?

Polecane posty

Gość gość

jak to zrobic, zeby w PL bylo naprawde jak w UK?

Gość gość
Trzeba ludzi gnoić i wyzyskiwać płacić groszę traktować jak zasób ludzki i będzie.w polskich korpopracjach juz jest jak w anglii każą mowić po angielsku i płacą groszę tego chcesz.

Gość gość
modl sie bay nigdy nie bylo tak w Polsce jak w UK w DE w NL w ....ch*j wie jeszcze jakich zdupialych krajach w ktorych zyja niewolnicy systemu !

Gość gość
modl sie bay nigdy nie bylo tak w Polsce jak w UK w DE w NL xxx modły odnoszą skutek! wystarczy popatrzeć jak są traktowani przez państwo Polskie rodzice niepełnosprawnych dzieci!!! na pewno nie jak w UK w DE czy w NL

Gość gość
zeby zrobic z PL UK to trzeba by zrobic z Polkaow Brytyjczykow, czyli bydlo robocze

Gość założycie tematu
Witam, byłem ciekaw Waszych opini. Mam pytanie do autora niniejszej wypowiedzi: "Trzeba ludzi gnoić i wyzyskiwać płacić groszę traktować jak zasób ludzki i będzie.w polskich korpopracjach juz jest jak w anglii każą mowić po angielsku i płacą groszę tego chcesz." Jeśli piszsesz, ze to jest sposob na zrobienie z PL UK, i ze tak wlasnie jest wyzyskiwany czlowiek na zachodzie, to czemu 2 mln polokow wyjechalo do UK/Irlandii? To pewnie byli samomasochisci.

Gość gość
bo mysla ze zachod dzisiaj to zachod pol wieku temu, kiedy za jednego funta mozna bylo grac pana w polsce ale to se ne wrati.

Gość to ciekawe czemu
ci ludzie, ktorzy wyjechali do UK jakos nie wracaja masowo do Polski? czemu? bo i tak wiedza, ze w Polsce jest 100 razy gorzej niz w UK. A ten kto nosa nie ruszyl z Polski a swoje opinie ksztaltuje na tym co przeczyta w necie to jest dla mnie smieszny. Mieszkam w UK juz ponad 9 lat i za kazdym razem jak przyjezdzam do Polski i spotykam sie ze znajomymi ze studiow to tylko bardziej sie upewniam, ze dobrze zrobilam ze wyjechalam. Polska jest i zawsze bedzie moim krajem ale dopoki nie zacznie sie tam zyc jak czlowiek to poprostu nie wroce. Mam dziecko 4 letnie i uwazam, ze tutaj stworze mu lepsza przyszlosc i start w doroslosc

Gość gość
Trzeba ludzi gnoić i wyzyskiwać płacić groszę traktować jak zasób ludzki i będzie.w polskich korpopracjach juz jest jak w anglii każą mowić po angielsku i płacą groszę tego chcesz. :D dobre, podawaczu talerzy

Gość gość
wychowuję dziecko, mieszkam i pracuję od pięciu lat w UK i nikt mnie nigdy tu nie zgnoił ani nie obraził - w Polsce miało to miejsce na każdym kroku - że w ciąży a biorę zwolnienia z pracy (miałam toksoplazmozę i często leżałam w szpitalu), że urodziłam i nie wróciłam do pracy, że opiekując się noworodkiem jestem pasożytem!!! musiałam nakłamać i przedstawić fikcyjne papiery, że pracuję żeby przyjęli mi dziecko do przedszkola - I DOPIERO WTEDY MOGŁAM IŚĆ DO PRACY! - no po prostu dno! - jak poszłam do pracy to ciągle słyszałam, że jestem wyrodna matką, bo kto to słyszał, żeby dziecko się po obcych ludziach włóczyło bez świeżo przygotowanego obiadu - i tak w kółko - co bym nie zrobiła - zawsze będę złą matką! odkąd jestem w UK nie ma tego problemu - pracuję 5 godzin dziennie kiedy dziecko jest w szkole, dostaję zasiłki bo taka jest ich idea - dopłacimy ci, żebyś mogła zająć się dzieckiem po prostu niebo a ziemia!