Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na fecetów, którzy "przeinwestowali":)

Polecane posty

Gość gość
gdzies sa , albo juz pozajmowani :D

związek to nie biznes. Gdyby tak było to organizowałoby się przetargi na najlepszego partnera za najkorzystniejsza cenę. Ale nowa "elita" finansowa wszystko przelicza na pieniądze z uwzględnieniem inflacji. Pieniądze są dla nich wartością największą i uniwersalną przy pomocy której można wycenić wszystko. Nalezy przy tym dodać ze pieniadz fiducjarny to wartość na tyle abstrakcyjna ze ludzie ci popadają w obłęd jak widać na podstawie wpisów w tym topiku.

Gość księżniczka na ziarnku
Oczywiscie że autorka ma rację. W dodatku to jest zawsze reakcja przerośnięta, odgrywa się na aktualnej dziewczynie, w dwójnasób. Taki facet powinien iśc na terapię a nie zwracać głowe dziewczynie.

"miłość" w wydaniu tych osobników to transakcja handlowa a w najlepszym razie negocjacje biznesowe. Dlatego ich związki zawsze są nieudane bądź sztuczne z nieodłączną zdradą i zabezpieczaniem majątku przed partnerem. Dla takich drugi człowiek zawsze bedzie potencjalnym wrogiem badz przeszkoda w interesach.

Gość gość
Na takich to zawsze jakaś czeka, z jedną nie wyjdzie to już ma drugą.

Gość Hans22
A ja prowadziłem taki eksperyment. Jestem nawet atrakcyjny i średnio zamożny. Najpierw udawałem biednego, a później bogatego. Różnica w reakcjach płc***ięknej dała do myślenia. No i wymyśliłem, że mi szkoda kasy na zdz..y.

Gość gość
Chciałby to by w ciebie zainwestował.

Gość gość
Każdy normalny facet pójdzie za tą, od której czuje, ze jej zależy na NIM, a nie na jego kasie. Zawsze tak było i będzie.

moim zdaniem "łapanie" kogoś na kasę a następnie dziwienie się że zależy tej osobie tylko na pieniądzach to przejaw głupoty.

Gość gość
Kobiety kochają pieniądze, na biedaka żadna nie poleci. Nie ma co się oszukiwać, jaki pożytek z takiego biedaka kobieta by miała, mógłby co najwyżej ją zapłodnić i nawet alimentów by nie dostała.

Gość gość
Dokładnie, ale kobiety są sprytne i dobrze potrafią udawać, jednak to zawsze wyjdzie. Jak juz facet wie, że ona chce być z nim bo go po prostu kocha. To potem to jest takie naturalne, inwestowanie w nia. Wiadomo, że kobieta lubi czuc się bezpieczna.

a kogo to k***a obchodzi? Kobieta dba o bezpkeczenstwo a facet o swoje geny. Proponuje zawiazac wraz z kolezankami jakas społke oferujaca swoje usługo w tym wzgledzie nazwac ja harem do wynajecia i szukac kontrahenta.

Gość gość
shere-imbecylu, gdzie wyczytałeś, że leciałam na kasę?! Acha, masz takie doświadczenia, to rozumiem! Chłopie, ja nie chciałam sponsorować kogoś, łapiesz? czy móżdżek nie ogrania? Mniemam, że jesteś takim samym pasożytem jak i on!

Gość gość
Weź kobieto ogarnij sie, przecież to nie.do ciebie.

słuchaj tepa dzido. Wskaż mi fragment mojej wypowiedzi który odnosi się bądź jest skierowany bezpośrednio do ciebie. Albo zamknij ryj jezeli zamierzasz uzywac go do rzucania we mnie inwektywami. Chyb ze to zaproszenie do zrobieni ci głebokiego gardła:)

Gość gość
Hehe, dobre :)

Gość gość
shere- konowale wyrażnie bazgrzesz o transakcji handlowej, palnij się w ten usty łeb, matole, erotomanie forumowy:P:D

Gość gość
głębokie gardlo? czym, tą złamaną wykałaczką.

Gość gość
sherekhan :D Ten spaczony głupek tu zawitał?

Gość gość
shere to ofiara pękniętej prezerwatywy.

pisałem o ludziach dla których największą wartością jest pieniądz. Skoro odebrałas to osobiście to sama zaliczyłas się do tej grupy. Więc o co pretensje? Może masz kasę ale samokontroli i klasy za grosz . Jest to o tyle odrzucające ze sprawiasz również wrażenie mało inteligentnej

Gość gość
wykałaczka, wymiata:D leżę! :D

Gość gość
''A ja prowadziłem taki eksperyment. Jestem nawet atrakcyjny i średnio zamożny. Najpierw udawałem biednego, a później bogatego. Różnica w reakcjach płc***ięknej dała do myślenia. No i wymyśliłem, że mi szkoda kasy na zdz..y. '' Niech zgadne, biednym interesowalo sie x dziewczyn, a bogatym 2x dziewczyn (badz inna proporcja)? A nie pomyslales przypadkiem ze to logiczne, oczywiste i o niczym nie swiadczy? Po prostu do tych, ktorym sie podobasz, dolaczyly te, ktore leca na kase - istnieniu ktorych nikt nie zaprzecza, ale na pewno nie jest to wiekszosc.

Gość gość
shere zaraz wpadnie w trans i znowu bedzie stosowal swoje grozby do was:D to taki drugi tomek z sopotu:D

Gość gość
co jesli to dziewczyna czuje ze facet jest z nia dla kasy ??? a chrzani trzy po trzy ze ja kocha !!!

zresztą widać u jakich ludzi znajdujesz poklask i poparcie. Biznesmeni ze stepów mongoli. Tak jak Szybko się pojawiliście tak Szybko znikniecie

Gość gość
nie oplułeś się przypadkiem, jak to cedziłeś? Włazisz na temat i piszesz o ...tych "2 osobnikach" dziwaku, to o kim?! A potem mącisz, forumowy idioto. Taki sam pasożyt bez wstydu jak i on, dlatego tak się trzęsiesz, ynteligencie:D

Gość gość
shere nie wpadnie w trans, bo jest tym trans:D

Gość gość
"ze stepów mongoli" łot to po jakiemu?:D