Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na fecetów, którzy "przeinwestowali":)

Polecane posty

Gość gość
Nie uciekł tylko mnie zostawiła kiedy miałem kłopoty, to chyba róznica. Ja chiałem z nia być. Ale ona kalkulowała, być może bała się o swoją sytuację materialną i dobrze. Wszystko jej powiedziałem jak jest. Jednak podjęła decyzję taką, nie inną. Najwyraźniej, bardzo jej się spieszył do poprawy swego bytu. No cóż bywa. Nie było nam pisane. Skoro mnie zostawiła, to zrobiła miejsce dla kogoś innego lepszego, proste.

Gość gość
To bądź tak miły i ustosunkuj się do tego co napisałam. Dalej twierdzisz, że tamta była warta, a ja nie? Jakoś nie ruszasz tego wpisu!:)

Gość gość
Nie jest warta? Czyli jednak uczucia facetow oceniamy na podstawie wydanych pieniedzy?

Gość gość
''Gowno prawda. Gdybyś była warta tego to byś miała co tamta. Inna opcja to, że facet może akurat nie mieć kasy, lub planuje coś, oszczędza akurat. Może mieć jakiś plan co do Ciebie. Moja partnera miała wszystko. Poznałem inna, kiedy musiałem uporać się z chwilowym kłopotami w biznesie. Oczywiście posadzała mnie, o to ze tamta miała wszystko ona nic. Zostawiła mnie. Teraz biznes działa idealnie. A ja jestem znów z byłą. Szkoda, że nie poczekala i nie brała mnie na poważnie, tylko takie durne podejrzenia. Ale przynajmniej wiem, o co tylko jej chodziło usmiech.gif'' I po co sie ziomus odzywasz i oburzasz, skoro temat nawet nie jest o kims takim jak ty, dziewczyna slusznie zauwaza, ze jesli facet w przeszlosci traktowal dziewczyne bardzo dobrze, i sie przejechal, a potem nastepna traktuje duzo gorzej choc ma takie same mozliwosci, nalezy byc ostrozna. Ma calkowita racje, co nie znaczy, ze kiedy facet nie wydaje na kobiete pieniedzy od razu oznacza to, ze mu nie zalezy i trzeba uciekac.

Gość gość
To nie traktujcie złe facetow

Gość gość
Nie na podstawie wydanych pieniędzy oceniamy, a na podstawie podejścia! Do niej! Facet tylko kocha niby, ale nie uroni grosza, bo szkoda, bo tamtej zasponsorował az tyle. Więc teraz najlepiej niech żeruje na kobiecie, bo się przejechał! K*****, normalnie nie mogę!

Gość gość
Och jej, nastepny, ktorego jedna skrzywdzila, i bedzie pisal pelne zalu posty na temat wszystkich kobiet? Chcesz chusteczke?

Gość gość
taa, jeszcze wrócił do ex, honor ma ale w d***e

Gość gość
skoro mnie zostawila.. moze na niej zerowales ? i to zauwazyla, dlatego cie zostawila

Gość gość
Na podstawie zachowania oceniamy raczej jego uczucia i to jak mu zalezy. Ale panowie tu pisza 'jakbys byla tego warta, toby inwestowal w ciebie'. Z tego wynika, ze kiedy facet nie placi za kobiete to nie oznacza to, ze jest za rownouprawnieniem, tylko ze nie uwaza jej za warta tego. Ja wiem, ze to nie jest prawda, znam prawdziwych mezczyzn i wiem, ze to to tu nie ma nic z nimi wspolnego, chce im tylko pokazac, jakie bzdury pisza, a potem jeszcze zaczna szczekac na kobiety.

Gość gość
więc właśnie! czyli tak jak ja. Facet pisze, że miał problemy w biznesie, więc pewnie chciał zyć na koszt kobiety! Ten co ja go kopnęłam powiem wam jaki był: 2 firmy dobrze prosperujące, auta, kupował grunty, chłopom dzierżawiła a po dopłaty z Unii łapy wyciągał, sam się chwalił, że ma duże pieniądze. A kupił 2 kawałeczki ciasta i pytał wcześniej...uwaga! Ile zjem!? dajecie wiarę?:(

Gość gość
Moze mial jakis inny plan co do ciebie ;)

Gość gość
Jak złe traktujecie złe facetów to sa później ostrożni

Gość gość
ja mieszkalam z facetem i zylismy praktycznie z mojej wyplaty, no bo on sie zwolnil z pracy ! za jakis czas bral zasilki i dodatek mieszkaniowy tez, w sumie nie pokazywal mi zadnych wplywow a ja ni pytalam, wierzylam na slowo , ale chodzil i sie przechwalal ze mu doplacaja a za czynsz placilam sama! za czynsz, r-ki , zakupy... noz kuzwa!, potem jak znalazl prace, powiedzialam ze ma placic r-ki i za chate - uslyszalam - co ja mam pacic a ty tu bedziesz mieszkac ? ooo hahaha, ok wyprowadzilam sie , lata d**ek za mna dalej , ze mnie kocha nad zycie, ze jestem jego miloscia, jestem dla niego stworzona itd.. placi teraz za wszystko jak gdzies pojdziemy, ale ostatnio chamsko sie zachowal, zrozumialam ze on sie juz nie zmieni, nie chce juz byc z nim a co do kwestii pieniedzy nie zaufalabym mu juz w ogole

Gość gość
mógł mieć, kopnęłam w doopę wcześniej niż się spodziewał!:D

Gość gość
Jak wy zle traktujecie kobiety to one pozniej zle traktuja was. Jak kobiety zle traktuja was, wy zle traktujecie kobiety. Jak wy zle traktujecie kobiety... Zauwazyles juz bledne kolo?

Gość gość
tak, moj ex mowil do mnie traktu j mnie tak jak chcesz byc traktowana, ok w porzadku zgadzam sie, tylko wczesniej nie pomyslal dlaczego bylam dla niego zolza, nie mila nawet bez powodu, bo mnie krzywdzil , bardzo mnie skrzywdzil , chce byc ze mna ale chocy nie wiem co zrobil ,nie bedzie jak dawniej , tym bardziej ze nie wiele sie zmienil na lepsze .

Gość gość
obwinial mie za swoje zle postepownie, jasne , na kogos trzeba zwalic..

Gość gość
no oni, biedaczyska to tylko potrafią obwiniać! Chamy.

Gość gość
chamy, swinie, egoisci,,, szkoda slow

Gość gość
Ogólnie to durne żale. Jednym się udaje innym nie. Ja nie żyłem na jej koszt mimo, że miałem kłopoty. Zamiast spiąć d**ę i razem ze mną być i przeczekać trudny moment to sobie poszła. Tez mnie szantazowala, no kiedy ile mam jeszcze czekać, teraz jak sobie to przypomnę to czuje niesmak. Wtedy byłem zaslepiony i tego nie widziałem o co jej chodzi najbardziej. Nie każdy facet chce żyć na koszt kobiety. Dlaczego moja obecna partnerką nigdy tak się nie zachowywała. I była ze mną w kłopotach i nigdy takiego chorego ciśnienia na sobie nie czułem. Dobrze, że do niej wróciłem i tyle. Dobra idę, a wam powodzenia życzę :)

Gość gość
no jakoś nie odpowiedziałeś na moje pyt. ostatnie, niewygodne, co?:D

Gość gość
Jakie pytanie. Do mnie.?

Gość gość
Dawaj konkretnie to pytanie, bo muszę lecieć

Gość gość
Dobra, napisz a ja później odpiszę.

Gość gość
brawo, celny temat :)) trzeba uważać na takich. :)

Gość gość
to zwykłe c***y, nie faceci. dziewczyny nie dawajcie się im wykorzystywać! My nie zarabiamy tyle co oni, a więcej dajemy:(

Gość gość
kobiety, raz oni zapraszają, raz my! Na przemiennie! Nigdy inaczej. To cwane bestie.

Gość gość
honorowy facet nawet nie bedzie chcial zeby kobieta mu fundowala obiadki itd.. by sie chyba spalil ze wstydu

Gość gość
gdzie ci honorowi?:(