Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Uważajcie na fecetów, którzy "przeinwestowali":)

Polecane posty

Gość gość

Tzn. dogadzali kobiecie/kobietom i ta ich wykorzystała. taki potem będzie chciał sobie odbić waszym kosztem. Mój przykład: facet zamożny, niby ja tez, ale nie do porównania m-czne dochody, no i żydził ile się da. Chciałby tylko u mnie się spotykać na kawki, obiadki, a sam...NIC. Poprzednia latami żyła na jego koszt, mieszkając u niego i zwiedzając egzotyczne drogie kurorty. Przestrzegam

Gość gość
prawda panowie?

Gość gość
jakby cie kochal to tez by inwestowal w ciebie, najwyrazniej nie jestes warta ;p

Gość gość
jakby cie kochal to tez by inwestowal w ciebie, najwyrazniej nie jestes warta ;p x x no ty też widzę nie lepszy. i prawdą jest, że ogólenie ludzie,ktorzy wcześnij sporo zaiwenstowali w związek, po rozczarowaniu, stają się wyrachowani, pozbawieni uczuć i zahamowań. Obojga płci.

Gość gość
prawda

Gość gość
Nie masz innych problemów

Gość gość
można dopisać mase innych typow, np. zakompleksionych to zależy od osoby, jak jest kaleką emocjonalną to zachowa się tak, na szczęście są normalni ludzie.. a od takich wiac jak najdalej

Gość pompowanie materacy
tez bym chcial mies jeden schemat w ktory da sie wcisnac kazdego czlowieka co najwyzej obciosasz siekiera co wystaje i juz pasuje do twoich teorii

Gość gość
gość 00:28- prawda, tak myslę.

Gość introligator z powolania
uhm jednym slowem nie inwestujmy w zwiazek bo nam sie to per saldo nie oplaca? :D, :D, :D

Gość gość
no życie uczy rozumu,każdą płeć ale kobitki to nie mają niektóre ambicji by sobie nie zarobić na siebie,podróże i etc... ..przestrzegać to należy przed osobami,którym ktoś serce złamał,bo potem nawet "bezwiednie" wetują sobie swe straty emocjonalne na Bogu winnej osobie,,,a to bardzo przykre.:(

Gość gość
wyrafinowane materialistki i wstyd? dobre:)

Gość introligator z powolania
bezwiednie to mozesz pierdnac co najwyzej ale i tak sie wyda

Gość gość
tacy to chore skąpiradła

Gość gość
Gowno prawda. Gdybyś była warta tego to byś miała co tamta. Inna opcja to, że facet może akurat nie mieć kasy, lub planuje coś, oszczędza akurat. Może mieć jakiś plan co do Ciebie. Moja partnera miała wszystko. Poznałem inna, kiedy musiałem uporać się z chwilowym kłopotami w biznesie. Oczywiście posadzała mnie, o to ze tamta miała wszystko ona nic. Zostawiła mnie. Teraz biznes działa idealnie. A ja jestem znów z byłą. Szkoda, że nie poczekala i nie brała mnie na poważnie, tylko takie durne podejrzenia. Ale przynajmniej wiem, o co tylko jej chodziło :)

Gość gej_sza
gdyby ciocia miala wasy to by byla wojkiem nawiasem mowiac granie na czekanie to w telefonii komorkowej

Gość gość
Tutaj akurat ktoś dobrze na tym czekania wyszedł :)

Gość gość
powinnam być materialistką i zdradzać a na koniec przyprowadzić kochanka do partnera! tak zrobił tamta, czyli była warta! prawda? A ja miałam naciągać się na koszty, i ...czekać, aż pan podejmie decyzje. Odpowiedz mądry faceciku, cwaniaku, co byś zrobił?

Gość gość
Gosc z 9:38 pewnie i tak by wrocil do ex, zeby jej rozne rzeczy fundowac, zwlaszcza jesli go zdradzala

Gość gość
Ja nie muszę się uciekać do takich sztuczek jak te niedojdy, ciamajdy życiowe, które żyją tylko dlatego, że mają waginę i cycki, aby mieć tylko dzięki facetowi. zarabiam dobrze, ale i dużo pracuję, mam swoje nieruchomości i kasę na wszystko. Ale chodzi o partnerstwo, żeby nie pytał mnie, będać u mnie ile ZJEM CIASTA? Gdy wyszedł raz go kupić!!!

Gość gość
gosc 00:28 tacy ludzie staja sie przede wszystkim ostrozniejsi ..,

Gość gość
gej_sza, strzał w 10!:)

Gość gość
ostrozniejsi? Żeby sępić od kogoś? To jest...ostrożność?

Gość gość
nie chodzilo mi o to , ostrozniejsi, bardziej czujni, nie dajacy sie poznij tak wykorzystac,, ale nie zeby sepic od kogos bo to swinstwo , osoba wychowana, z honorem wie jak postepowac

Gość gość
nie rozumiem, jeśli tamta go wykorzystała, to ja miałabym zawsze częstować? Nie wymagam kupowania czegoś tam, ale rewizyta, obiad, kwiatka na dzień kobiet? Nawet się nie poczuwał! Jakoś facecik z firmą co wyżej się wypowiadał, jakoś zwiał:D

Gość gość
faceci to swienie, cholerni egoisci nawet jak mowi ze kocha i chce zalozyc rodzine z kobieta to chodzi mu i tak o siebie, zeby mial co bzykac, zeby mial uprane , uprasowane, posprzatane, ugotowane obiadki na czas jak on wroci z pracy , mendy jedne !!!

Gość gość
ten mówił, że też mnie"kocha", taaa to ja dziękuję za taką "miłość"!:(

Gość gość
najlepiej jeszcze jak kobieta za nich zaplaci, bo sa tacy ...

Gość gość
ja mialam takiego co tez mowil ze kocha, ale juz na pierwszym spotkaniu dal do zrozumienia ze lubi jak kobieta zaplaci.. a potem bylo tylko gorzej

Gość gość
uciekać od takich chorobliwych chytrusów jak najdalej! Krzty wstydu o poszanowaniu nie wspomnę polscy faceci to buraki, smieje się z nich cały świat!