Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiekzagadka

Nie patrzy na mnie gdy robię mu loda lub dobrze ręką

Polecane posty

Gość człowiekzagadka

... zamyka oczy nawet nie spojrzy.Czy to znaczy, że nie lubi na mnie patrzeć i fantazjuje w tym momencie o kimś innym? ;/

Gość człowiekzagadka
...czy to ma znaczenie , że jestem mężczyzną?...może razi go moje imię..Zenobiusz...chociaż wcześniejsi partnerzy nie narzekali, odkąd zaczął wypadać mi o***t wolę działać ustami i ręką na owłosione pałki moich partnerów.

Gość gość
Mam ten sam problem

Gość gość
Ciesz sie, bo to zaden problem. to nie jest szczegolnie racjonalny moment, roznie ludzie reaguja

Gość gość
Ja uwielbiam wtedy patrzeć jej w oczy, to samo podczas minetki, prawie zawsze patrzę jej w oczka, często też podczas seksu patrzymy na siebie :)

Może czuje się skrępowany. Z jednej strony jest mu dobrze, ale z drugiej strony czuje się nieswojo bo uważa to za coś złego. Miałem kumpli którzy mieli takie rozterki.

Gość gość
Może się wczuwa. Jak mi chłopak robi dobrze, to częściej mam zamknięte oczy i czuje jego włosy pod ręką, co jakiś czas spoglądam. Ale nie dlatego, że myślę, o czymś innym, że mi się nie podoba. Z zamkniętymi oczami "lepiej czuje" i mogę się skoncentrować. Może nie wszyscy faceci to w 100% wzrokowcy. Może każdy ma swój sposób? Spotkałam się też z tym (2x), że facet lubi jak mu się robi dobrze - bo jest to bardzo przyjemne, ale generalnie wydaje mu się to takie niewłaściwe i brudne. Że nie powinno się. Gdyby nie czysta fizyczna przyjemność fizyczna to by tego nie robił. Więc jak już się zdarzy to najlepiej nie widzieć. Obydwa ekstrymalne przypadki. Częste?