Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imie coreczki

Polecane posty

Gość gość

Witam , mam 7 miesieczna coreczke o imieniu Wanessa, to imie bardzo mi sie podobalo od dziecinstwa, tylko jest mi strasznie przykro ze moja rodzina byla przeciwna abym dala corce tak na imie bo im sie nie podoba i nawet do tej pory nie powiedzieli jej po imieniu, przykro mi jest strasznie bo wymyslaja jej jakies ksywki ktore mi sie nie podobaja. Co mam im powiedziec aby mowili do niej po imieniu. Mial ktos taki przypadek ? Pewnie nie :(. Pozdrawiam

Gość gość
a jak ją nazywają?

Gość akimka
Takie imie kojarzy mi się z patologią.Tyle.

Gość gość
powiem brutalnie, ale szczerze, że jest to takie nieco k***wskie imie :D

Gość gość
kiedys zaczna mówic

Gość gość
jest to bardzo ładne imię, nie przejmuj się, najważniejsze,że tobie podoba i jestem pewna, że córce twojej pasuje..:)

Gość gość
Akmika sama jestes z patologii to widac po tym co piszesz. I ty gosciu sam musisz miec kogos w rodzinie kto jest k***a . Roznie wolaja lala, niunia itp. Lub poprostu w 3 os jak wolaja ja to np. Hallo lub jakimis grzechotkami ruszaja aby zwrocic na siebie jej uwage

Gość martynak2x
a owszem ja znam przypadek, że dziadkowie nie mówili do wnuczki po imieniu ale wymyślali jakieś własne ksywki typu niunia. Dziewczynka ma na imię Konstancja.

Gość gość
Podoba mi sie bardzo to imie ale jest mi przykro :( a co mialam dac na imie julka, oliwka, nadia, nikola, oliwia ?? jak wszystkie dzieci teraz :/ to jest juz przereklamowane podobaja mi sie rzadko spotykane imiona.

Gość martynak2x
ale w końcu zaczęli zwracać się do małej po imieniu, więc u Ciebie może też tak będzie

Gość akimka
Mogłaś dać malutkiej na imię LAMPUCJERA.Głupie matki krzywdzą własne dzieci.

Gość gość
Konstancja rowniez bardzo ladne imie :) czy oni sie przyzwyczaja ? Czy dac im to odczuc ze niechce aby wymyslali jej ksywki. Bo jeszcze dziecko na imie mi nie zareaguje tylko na ich ksywki :/ moze odizolowac ja troszeczke ? Aby sama wiedziala jak ma na imie aby na nie reagowala.

Gość gość
mam też nietypowe imię, i mojej babci do tej pory nie podoba, ale nazywa mnie po imieniu...:)

Gość gość
Akimka nie musisz nam sie przedstawiac ze masz takie paskudne imie jak Lampucjera ciebie to dopiero skrzywdzili , rozumem i inteligencja niestety tez cie nie obdarzyli. Jestes skrzywdzona widac to, i nie komentuj wiecej jezeli nie potrafisz to pytanie bylo do inteligentnych osob czyli nie dla ciebie !! .

Gość akimka
No co Ty nie powiesz?

Gość gość
ladne imie, jak juz corka bedzie mowic to naucz ja zeby sie przedstawiala,