Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

obrzydzenie..

Polecane posty

Gość gość

Eh sama nie wiem jak zacząć temat i o co dokłanie zapytać.....żebyście mnie dobrze zrozumieli...czy macie coś takiego że zwykła prosta rzecz powoduje u was nie wiem jak to określić ale w pewnym stopniu obrzydzenie? tak że ciarki wam przechodzą po plecach a włosy stają dęba na rękach i nie możecie na to patrzeć.....nie mam tutaj na myśli jakichś pająków, gili z nosa...tylko coś tak banalnego jak np u mnie....pomarańcza a w nią nabite goździki....widok dla większości przyjemny, kojarzący się ze świętami a mnie skręca na ten widok...ciarki mam wszędzie i nie mogę na to patrzeć...najgorsze jest to ze nie dosć że tak to na mnie działa to cały czas jeszcze o tym mysle...zostanawiam się czy wszystko ze mna ok....?? macie może cos podobnego??

Gość akimka
Coś nie tak z Tobą.

Gość gość
Chodzi o to ze podswiadomie kojarzy mi sie ten widok z czyms innym Sama nie wiem jak to opisac

Gość gość
a co ejszcze wywołuje takie obrzydzenie?

Gość gość
Podejrzewam ze gdyby wziac np pilke i nabic ja z kazdej strony np jakimis patyczkami to efetk bedzie podobny.ostatnio widzialam zdjecie w necie platka uszu z tylu ktory mial kolczyk przy kolczyku doslownie z 20 sztuk..nie wiem bo od razu wylaczylam to zdjecie...to bylo ze dwa dni temu i od tamtej pory ciagle sie nad tym zastanawiam..z innej beczki -lej krasowy.. Dla mnie widok to hardcore ..nie chodzi mi o skutki jakie za soba niesie tylko o to ze jakos tak mi sie to kojarzy .. .

Gość gość
Ja tak mam do rzeczy stalowych, śmierdzących benzyną albo olejem napędowym i w surowym, betonowym stanie. Nie wiem czemu, skąd i po co;P Włosy mi nie stają, ale mi się zbiera na wymioty;P