Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka100

buty do biegania Karrimor

Polecane posty

Gość majka100

hej! co sądzicie o butach do biegania firmy Karrimor? Jakieś wybrane modele polecacie? Bieganie po asfalcie.

Gość szałowamajka155
Przyłączam się do tego, co napisała szałowa55.

Gość gość
Jeżeli chodzi o stawy, to decydującą rolę ma technika biegania, a nie but. Podłoże też ma znaczenie, asfalt, to nie jest dobry pomysł. Nie lubię biegać ale chodziłam do sportowej szkoły i trochę nas przedwojenny nauczyciel podszkolił. Naprawdę lepiej podjechać samochodem(jeszcze lepiej rowerem) do lasku, parku i śmigać po miękkim.

Gość majka100
Dzięki za wasze opinie. Zastanowię się więc raz jeszcze. Slyszałam, że buty Asics są dobre, ale w mieście, w ktorym jestem nie moge ich dostac. Pracuje codziennie i nie mam jak pojechac gdzies dalej :( Z tego tez wzgledu musze biegac po ulicach wieczorami, teren odpada. Z resztą jestem w UK, a tu strach samemu po lasach chodzić :)

Gość gość
ja od zawsze jestem za salomonem, ostatnio zrobiłam zakupy na marionex.pl/product-pol-8697-Buty-Salomon-XR-Crossmax-Neutral-CS-W-sportowe-do-biegania-damskie.html i po raz kolejny to była doskonała decyzja.

Gość Ewelina1977
Mnie urzekły te buty http://air-max.pl/Nike%20air%20max%2090%201%20Damskie/nike-air-max-2013-srebrne-fioletowe. W żadnych innych nie biegało mi się tak dobrze.

Gość gość
Najwygodniejszejsze to NIke air max. Ja takie kupiłam na allinside.pl. Jestem z nich zadowolona, są nie tylko wygoodne, ale wiadomo fajnie wwyglądają i trwałe. Marka o czymś świadczy

Gość gość
nie znam firmy, ale wygladaja jak jakies tanie marketówki i odczucia mogą być takie jak pisze tutaj jedna osoba, poobcierane kostki, kiepska amortyzacja i kontuzje. Ja wolę swoje New Balance, bardzo dobrze amortyzują, czasem zdarza mi sie biegać po jakichś kamieniach i nic nie czuć, wszystko wyłapuje pianka amortyzująca

Gość magdasppoti
U mnie najlepiej sprawdzają się buty do biegania z Salomona http://megaoutdoor.pl/page,categories,cut,2,id,405,buty-salomon-do-biegania-w-miescie.html :)