Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

metalówaa1994zbanowana

BBrokeninside87 masz natychmiast odwołać swoje głupie bezpodstawne twierdzenie

Polecane posty

Jeśli pomimo moich dowodów nadal tak uważasz to albo jesteś wrednym trollem internetowym, cieszącym sie przed monitorem z zdenerwowania mnie, albo jesteś zwyczajnie głupia. Wybierz z powyższych kim jesteś.

Gość gość
Metalowa ładna jesteś?

odpowiedź C) - nikt nie lubi metalu, a Twoje argumenty są "z czapy". a już argument o byłym komisarzu czy coś, to chyba kpiny, co mnie obchodzi jakaś była glina.

Gość gość
ZNowu te idiotki :o do gazu z wami parchy

pokazywarka.pl/rh6yjh/ ci ludzie, którzy jak widać nie są snobami co im wcześniej zarzuciłaś tylko fanami metalu (widoczna przynależnośc subkulturowa), wydają 800 euro aby pojechac na festwal metalowy w Wacken. Dlaczego tak jest?

nie odbiłaś tylko napisałaś jakieś głupoty. Że ci co jeżdża na Wacken to snoby, że płyty z muzyką metalową kupują gimby bo metal jest szeroko reklamowany w mediach i modny. Same bzdety.

Nie słucham niczego dla szpanu. Za to ty dla szpanu i hipsterskiej mody wymyśliłaś sobie że seks cie nie dotyczy, co jest niemożliwe, bo każdy człowiek ma popęd seksualny, jest on jednym z najbardziej pierwotnych. Szach mat.

Twierdzenie z pupy to jest twoje twierdzenie na temat muzyki metalowej. Jakby podszedł do ciebie kerry king z Slayera - kawał chłopa, prawdziwy metal - to też byś mu tak powiedziała prosto w twarz?

nie poznałąbyś go, ale byś sie wystraszyła. wpisz kerry king w google grafika. Następnie wyobraź sobie że spotykasz takiego chłopa na ulicy i on ci mówi "TY! SŁYSZAŁEM, ŻE OBRAŻAŁAŚ MOJĄ MUZYKĘ? MOŻESZ SIE Z TEGO JAKOŚ WYTŁUMACZYĆ?" pewnie posrałabyś sie wtedy w majtki. I nie zbedny haas tylko fajną muzykę,słuchaną przez miliony ludzi na całym świecie, mającąchyba najbardziej oddanych fanów.

Gość Bolek Zduń
Metal jest najbardziej demoniczną jakiej kiedykolwiek słyszałem dodatkowo wysysa z człowieka pozytywna energię i dołuje!

No ale dlaczego mi dokuczasz? Dobrze wiesz ze mam obsesje na tym punkcie. Ja sie naprawde denerwuje, to nie są jakieś moje żarty. Bardzo sie wku(r(wiłam i teraz nie będe mogła zasnąć bo bede w łóżku dyszała z wściekłości i myślała o tobie i innych hejterach metalu z nienawiścią.

przepraszam, więcej nie będę tak pisać, chociaż tak myślę:) nie miałam zamiaru Cię zirytować:) to nie moja wina, że mam rację:) nie denerwuj się, blaszaczku, bo Ci będzie dzwonić (ihihihi) w uszach:)

Gość gość
albo nie pisz już nic