Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczyłam się a mam chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Zauroczylam się w pewnym chłopaku, którego nie dawno poznalam, a z moim facetem jestem 6 lat juz... Moj chlopak nigdy nie byl romantyczny, nie mowil,ze kocha, nie dawal buziakow czolo itd... A ten chlopak chcial sie umowic ze mna,ale mu odmowilam, powiedzialam mu prawde, mimo tego jak sie spotykamy on nalega... Dzis do mnie pisal sms-y,ze chce mnie zobaczyc itd,ale ja mu napsialam,ze ja nie moge... Mimo tego ciagle o nim mysle... ostatnio chcial mnie pocalowac,ale sie odwrocilam, pojezdzilam mu tylko dłonią po twarzy a on mnie do siebie przytulil i dal calusa w czolo... Moj facet za to czesto na mnie krzyczy itd;/ Mieszkam z nim i praktycznie ciagle jakies klotnie,ale go kocham... czesto mowi do mnie,ze mam w********ac czy cos, zaniedbuje mnie i ja sie troche chyba zagubilam. co mam zrobic ?:(

Gość gość
Musisz sie zastanowic czy nie szkoda ci zniszczyc tego co teraz masz dla niepewnej znajomosci z tym nowym chlopakiem. Ale ty chyba w swoim zwiazku nie jestes szczesliwa, wiec w sumie nie wiem czy jest czego zalowac...

Gość akimka
Jak mnie by kazał wyyppiierrdalać ,to bym to zrobiła .Zrób to , co Ci serce dyktuje.