Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mika15

Dlaczego tak jest?

Polecane posty

Gość Mika15

Może zacznę od początku. Parę miesięcy temu poznałam fajnego chlopaka. Zakochalam się w nim. Oczywiście nie jest super ładny ale to przecież nie ma znaczenia. I tak, o na włosy brąz z grzywka jest chudy, ale znam jeszcze dwóch pidobnych chlopakow do niego ( z wyglądu i charakteru) Do nich kompletnie nic nie czuje ale do niego... kiedy o nim myślę to zaczynam płakać. Boję się że go już nie zobacze. Jak widzę na zdjęciu go z jego kolezankami to robię się zazdrosna. Smutno mi i jestem zła na siebie że się nieodwazylam i mu nic nie napisalam. Szkoda że nie mogę cofnąć czasu. Tak strasznie go kocham. Chcialabym mu to powiedziec. Czy to nie dziwne że akurat w nim się zakochalam a nie w którymś z tych dwóch chlopakow?

Gość gość
co w tym dziwnego serce nie sługa,czasem sie w kimś zakochamy nie wiedząc dlaczego ale jednak nie możesz teraz do niego sie odezwać skoro tak tęsknisz?

Gość gość
mika ma 15- lat i burze chormonow na widok samca szaleje chociaz jej sie nie podoba ! jak moja kotka w marcu - jak nie mogla do samca bo dojsc sie nie dalo to nadstawila mu przez siatke !!! - mika tez by juz chetnie poszla jak kotka w marcu - heeh a wy nie doradzajcie bo za tydzien bedzie sie pytala czy od brania "do buzi" tez sie zachodzi w ciaze - biedne dziecko ...

Gość Mika15
To było okropne z twojej strony. Kompletnie mnie niezrozumiales. On mi się bardzo podoba chce z nim być. Jeśli uważasz mnie za niedojrzale dziecko to się grubo mylisz. Jestem dojrzalsza od nastolatek i nie zadalabym takiego bezsensownego pytanie jakie podales. I dlaczego twierdzisz że mam 15 lat? Jak nie chcesz pomoc to po co wogule piszesz?