Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mezczyzn?

Polecane posty

Gość gość

Czy wspolzycie z kobieta po porodzie rozni sie od wspolzycia z kobieta ktora ne nie rodzila?

Gość gość
ta a na kafe są mężczyźni z dziećmi i żonami, i jeszcze o tej porze

Gość gość
Fakt,jest pozno, ale czekam jutro na odp od Panow. Dziekuje

Gość gość
To dzisiaj czy dopiero w niedzielę? W razie co to T A K.

Gość szaman mehehehe
"Jeden woli ogórki,inny ogrodnika córki" Zawsze jest inacze,dla jednych lepiej dla innych...wcale!

Gość gość
faceci maja swoja własna pokrętną logikę

Gość gość
To ja napiszę. Mam dwoje dzieci i 20 lat z jedną partnerką. I nie widzę specjalnie większej różnicy. Może trochę jest luźniejsza, ale nie sprawia mi to żadnego kłopotu. Bardzo dobrze ja czuję, nadal jest super. Uwielbiam seks, Ona też, i nie.chcę innej. Słyszałem, że niektórzy faceci narzekają, że po porodzie cipki ich żon są luźne. Dziwne to dla mnie, ale moźe tak mają inne kobiety. Po pierwszym i po drugim dziecku bardzo szybko wracaliśmy do bzykania Jak i kochaliśmy się w czasie jej.ciąży. No, ale mnie bardzo podniecaja kobiety w ciąży, więc może dlatego.

Gość gość
JAK FACET MA bardzo chudego to pewnie nawet nic nie poczuje:p uważajcie kogo bierzecie:DD:

Gość gość
Dodam, że miałem porównanie, bo miałem w trakcie trwania małżeństwa kilka takich, które jeszcze nie rodziły. Niestety, czego bardzo żałuję, bo nie warto było.Ale przynajmniej mam porównanie i nie chcę już więcej, tego sprawdzać.

Gość gość
Hehe, moja żona nie narzeka :) raczej jest bardzo głośna, dobrze że nie mieszkamy w bloku.

Gość gość
A dzieci jej nie słysza? :o

Gość gość
Bez przesady jest mnóstwo momentów na to. Kiedy dzieci są w szkole, lub gdziekolwiek indziej. Zresztą sypialnie mamy trochę oddaloną od pokoi dzieci i w tedy robimy to ciszej.

Gość gość
To dobrze:) bo znam przypadek, ze małe dziecko weszło do sypialni rodziców, kiedy sie kochali i myślało, ze tata morduje mamę, co poskutkowało tym, ze przestało mowic.:(

Gość gość
Tacy głupi nie jesteśmy. Kochamy swoje, dzieci więc nie raczył ich takimi przeżyciami. Przypadek przykry, szkoda dziecka.